Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nova96

    őstag

    Chu-Bra
    A történet kicsit lassan indul, de még így is sokat lehet röhögni. Szereplők könnyen szerethetőek és jól megfogták őket, karakterük fejlődik(dőlt). Magára a sorozatra
    kicsit furcsán tekintek, mert a történet olyan semilyen ez nem tetszik benne, de régen röhögtem ennyit. A részek ősszefüggöek voltak, de valahogy nem éreztem igazinak.
    Túl könnyen ment minden. Lehetett volna tovább visszatartani. És még szereplők bemutatást illeti a főszereplőt mutatták be a többiről csak egy két dolgot tudtunk meg.
    Ez a 12.rész pont elég volt ennek, tovább már csak huzzás lett volna.Nem volt rossz, elején jobbnak gondoltam, de nagyon megállt a történet 7-9. résznél.
    7,5/10

    School Days
    A történet egész jól indult ,ecchi nevetés minden jó. Ahogy fogynak a részek úgy durvul a történet. Elsőnek csak egy kicsit majd jön a fesztivál ott móka,kacagás. Aztán tovább durvul. Nem gondoltam volna, hogy ez milyen mértékben elfajul. Kicsit azt is hittem, hogy van benne egy kis önbecsülés de nem. Szereplők jól meglettek írva, eljátszva. A színvilág is passzol hozzá. Élőszőr néztem yandere témájú sorozatot, és ezért úgy érzem ez után kicsi ecchi jól esne. Nem ütött ki, csak kicsit furcsálltam, hogy miért ment bele mindenki. A vége felé kezdtem örülni, de nem erre a végére gondoltam. A főszereplő egy igazi kis b*nkó f*szparaszt. Főleg amit a 11.résznél tett. És mégis x nő is bele ment. Végül is csak egy sorozat de akkor is. A vége nem kicsit durva szerintem.
    A témájában egy jó mű: 9/10 de inkább 10 mondanék csak hasonlót még nem is láttam szóval, nincs mihez mérni.

    SPOILER: Az egyik szereplő halált tudtam mert mindig a kés jött elő, de a vége az. :Y Arra nem gondolt most azzal van aki megcsalt egy másik nőt és még egyet és pont vele nem tenné meg?Kicsit faceplam, de ez van. :D SPOILER VÉGE

Új hozzászólás Aktív témák