Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    LOGOUT blog

    válasz ArchElf #10598 üzenetére

    Én (mi) M.A.G.U.S.-t (az összes változatát, de a legjobb a D20-as verzió), Codex-et, Ars Magica-t, Shadowrun-t, Vampire-t, Werewolf-ot, Mage-et, Changeling-et, ADnD-t, Call of Cthulhu-t, Fallout-ot Shadowrun-rendszerben, Fallout kommunista verzióját Magyarországon (Érd környéke - kib. fless :D) saját, fejlesztés alatt álló rendszerben, Starcraft-ot moddolt Vampire-rendszerben, ill. saját (amúgy nagyon állat és készülő) sci-fi világot kicsit moddolt Ars Magica-rendszerben.
    Most hirtelen ennyi jutott az eszembe. De ja, szerintem nagyjából ennyi. MERP-et, Earthdawn-t, meg Legend of the Five Rings-et csak akartuk.

    De szívesen játszanék megint.. Nem olyan nagy időbefektetés amúgy. Ha csak 2-3 hetente egy nagyjábóli, mondjuk szombati / vasárnapi nap lenne, már elégedett lennék. Vagy legyen csak havi egy, de kiadós.

    -----------------------------------------------------------

    Huma: Itt is volt rendesen vérszívás, de bajban azért összetartottak a karik.
    Kemény pusztulásokból is volt nagyon sok, de ahhoz már tényleg kisregényt kellene írni. :)
    Mondjuk, amikor az árnyvadász-csapat két tagja (a böhömnagy minotaurusz zen-harcos, aki mellkassal vesz le irányított levegő-föld rakétát ;] + ex-drogbáró, THC-függő (3-as reflexgyorsítás miatt 1,7 sec alatt pedri a jointot :DDD), capoeira-mester, közelharc-specialista, dekás, mesterlövész, autóversenyző dróthuszár ultralaza arc :DDD) tűzkakast mennek lopni az állatkertbe és az utóbbi forma kifelémenet megkedvel egy pingvint ("Nééézd, milyen éééédes. Szegéééény, milyen egyedül leheeeet. Gyere apuhoooz. Csúnya rácsok." - hopp, monoszálas korbács-.) és magával viszi. :' D

    Ez a parti volt az, amelyik pl. egy színházas túszdrámánál fontos megoldószerepet játszott
    (Lone Star tiszt, while we sebtében kiszállunk a kocsiból: -Magukat meg ki küldte ide?
    -A Jóisten. :DDD - és ezalatt ügyet sem vetünk rá, kezdünk kipakolni a csomagtartóból, miközben az utcai mágusunk már babonázza a fakabátot :DDD).
    A történet végére megszabadultunk a túszejtőktől (vicces volt) és míg a végre berohamozó kommandósokat lefoglalta a lépcsőfordulaba ültetett földgólem ^^, a parti tagjai összeraboltak mindent, ami mozdítható - de olyan szinten, hogy már a falból tépkedtük ki a robotágyúkat meg konzolokat :DDD; azán uzsgyi a mellékhelyiségbe. 5-en, full felpakolva, szó szerint úgy beszorítkozva a kis helyiségbe, hogy egy tűt nem tudsz leejteni :DDD, sütjük el a teleport-követ (amivel a bejutás is történt).
    Vagy a... :)

    "az egyik mindig törvényes jó akar lenni. A másik mindig teljesen gonosz aki élvezetből öl."

    Azért ez így szerintem nem a legjobb. :S Mondjuk a KM kicsit fura, ha ezt mindig így engedte - meg kissé inkoherens is, hogy egyáltalán együtt kalandoznak; bár lehet okot találni.
    A túlságosan sarkalatos jellemek kicsit egyhangúak - meg ha belegondolsz, az embereket sem lehet ennyire egyszerűen körülírni.
    Nem baj, legalább a tolvaj élte az életét. :)

    Persze mindenkinek megvan, hogy milyen karakterekben van leginkább otthon, de azért jó egy kis flexibilitás - meg üdítő is tud lenni.

    Én változó szerepkörben érzem jól magamat (bár az biztos, hogy soha nem volt olyan karim, akinek ne legalább erősen átlagos (még inkább fejlett) INT-értéke lett volna). Ha fantasy, akkor általában valami mage vagy valamilyen lovag / fejvadász. Inkább lazább formák, kellő egoval és szarkasztikus humorral.

    Persze az ellentéte is volt; pl. szökésben lévő, 2x kondícionált kínai asszamita-antitribu-antitribu(!) ex-bérgyilkos, az akupunktúra és harcművészetek mestere, totálisan elnyomott asztrállal az Emberség Ösvényén (amúgy az egyik legepicebb karim volt) - épp' 8. gen-be lépett vissza 1,5 év játék után, amikor félbemaradt a parti. ;___;

    Vagy az enyhe képzőművész hajlamokkal megáldott, teljesen naturalista (Pénz? Ugyan minek? Félmeztelen, szövetnadrág, mezítláb, kis szütyő, oszt' annyi. Alapvetően télen is, mert ott a testhőmérséklet-növelő diszciplína.), vékony és alacsony dwoon harcművész, aki gyermekkori izomsorvadásából a puszta akaraterő erejével állt talpra (a lábaiban az izmok továbbra is halottak, szóval tényleg AKE-ból és hitből tud mozogni) és soha nem öl - mert az élet a legbecsesebb kincs és tisztelni kell minden formáját. Az a fajta kari, aki vicces módon szerez egy +1-es mágikus tőrt és arra használja, hogy a főzéshez halat belezzen vele. :DDD

    Vagy ott volt a fentebb is említett ultramultiskill kegyetlenforma árnyvadász, aki mindig kapható agyatlanságokra, állandóan teker, de szintén ő az, aki ezüst APDS-lőszerrel one shot kill-t nyom egy vérfarkasra, 1 km-es távból a saját frekvenciájukon oltja az érkező Lone Star helikopteres mesterlövészt ("Ranger Arms, mi? Barrett Modell, te nyomorék. ;] " - durr ^^) vagy éppen Humanis Poliklubba beszivárgó emberke, aki a kis epizód végén a minotaurusszal agyaggalamb lövészetet játszik - konkrétan az elfogott poliklub-tagokat a bikaember feldobálta a levegőbe, ő pedig a 20 kg-os mesterlövész puskával, némi robbanólőszerrel megfűszerezve lineáris trajektóriát számolt ;] :DDD.

    Vagy az ex-morfinista ex-sportorvos (az orvosi kamarából már jóval előtte kizárták, de doktori körökben van egy komoly (negatív) hírneve :) ), de valójában zseniális biotechnikai kutató-sebész (ebből következően van neki nagyon komoly anyagi háttere egy privát számlán), nem túl vidám családi múlttal, és némi ellenérzéssel a nyílt űr iránt :), aki egy cinkes menekülés közben csapódik a partihoz. És aki többek között az univerzum írott történetében először ivartalanított pasztazicilt :DDD (patkány méretű, lila szőrrel borított állat, aminek 8 pontszeme van, szívókorongos szája és egy tulipánra emlékeztető "kib*szott bibéje" :DDD , s amúgy mellesleg mindet elfogyaszt, ami az útjába kerül; a sajttól kezdve, a papíron és durániumon át az energonkristályig mindent. Ja, és spórákkal szaporodik (bibe :) ) + a nyílt űrben is megél - szóval szívós kis dög. :) Élmény (és egyben PARA, mert simán KIRÁGHATJA magát a páncélzaton, vagy csak megcsócsálja a reaktort) befogni egy intersztelláris űrben utazó hajón. Pusztultunk is rajta, hogy tenyészteni kéne ilyeneket, hogy ha majd valami hajó üldözőbe vesz minket, nagy tömegben kiengedjük őket a zsilipen, hogy óriási felhőbe tömörülve szubatomi szintig lerágják az ellenséges járművet. :DDD)

    Ez volt az a kari, akinek ugyan a harci skill-jei hagynak maguk után némi kívánni valót (nagyon nem az ő asztala :) ), de egy ismeretlen idegen parazita által megszállva (hallucinációkat vetített a doki elé) egy szál félautomata lézerpisztollyal gyakorlatilag végigmegy az egész űrbázisunk legénységén (JK-k, köztük harcra kihegyezettek is + néhány társ NPC), mert nagggyon durvákat dob - és csak egy hajszálon múlik, hogy féldelíriumban nem röpíti levegőbe az egész kócerájt. :)

    Vagy a Lawful Evil nekromanta (akiben ott a sötétség princípiuma, de nem ész nélkül vagy állandóan fölöslegesen kegyetlenkedő személy, hanem érző ember), akit a nagyon durva (22. szint, ADnD) mestere megátkozott, ezért folyamatosan, szépen lassan élve elrothad. Tanítójának zsebsíkjáról való menekülés közben "barátságot köt" egy szkarabeusz-bogárral (Vess <3), aki a familiárisa lesz, s aki majd attól kezdve hősünk mellkasában lakik és próbálja karbantartani a belsőségeit - mialatt sötét varázsló barátunk arra törekszik, hogy mihamarabb lich-vé válva megtörje az átkot.
    Vagy a, vagy a... :)

    Hmmm, egyre inkább játszanék..

    -----------------------------------------------------------

    Crystalheart:

    "Én sajnálnám rá az időt. A PC-játékra is sajnálom, hónapok óta nem toltam semmit, akkor is csak a Mass Effectet vittem ki, mert azt azért ki kell, filmélmény."

    Egy színvonalas szerepjáték-ülés sokkal nagyobb élmény, mint egy jó film. ;) Csak ahhoz nem holt költők hamvaiból emelt magánytrónuson kell csücsörészni naphosszat. :DDD
    Ezzel a mentalitással csak életreszóló élményektől fosztod meg magad.

    "Nincs ellenérzésem a szociális élettel kapcsolatban"

    Áh, nincs. :D

    Szerintem rossz dolgokat szuggerálsz magadnak. És ahogy a neves mondás is tartja; "past experience never proves the future". Ezt komolyan mondom, nem trollkodásból.

    "az egy évben több volna, mint nekem - az iskolába menetelt nem számítva - tíz év alatt összesen adatott"

    Van egy olyan érzésem, hogy ez legalább annyira a te hibád is, mint másoké.
    Az önsajnálatból sarjadt emelkedettség-érzeten én már jó ideje túlvagyok. Most már csak enyhe mentális felsőbbrendűségi-komplexus van ;] - viszont ez betudható annak, hogy epic arc vagyok :DDD -, de nem hiszem, hogy marha jó mindig egyedül lenni. Mert kib* sz@r. Nem is a barátok / haverok igazán a lényeg, nagyrészük úgyis cserélődik az évek alatt, hanem ugye egy ellentétes nemű valaki.
    A kikapcsolódásra nem szabad sajnálni az időt; feltölti az embert sok téren - és a legváratlanabb helyeken és pillanatokban történhetnek a legjobb dolgok. Tapasztalat.
    Ne legyél sótlan ember. Köhögd fel a karót és élj egy kicsit, amíg nem késő.

    "Mondjuk így legalább nem lesz jól kivehető RPG-s hatás egyik írásomon sem, mert azt utálnám."

    ~sigh.

    -----------------------------------------------------------

    Archanon: "AnimeAddicts-on egyébként van már valami [anyad] release."

    Biztosan nagyon [színvonalas]. ;] :)

    Szuicid-anime-ok: Jó, az az egy-kettő, de emlékeim szerint ott sem lettek öngyilkosok, csak majdnem. Az orosz pszichopapa szerint (Komolyan, ezért az agyi színvonalért osztogatnak diplomát? Ismét bizonyságot nyert, hogy akár egy csimpánznak is lehet doktorátusa...) viszont rengeteg efféle van. Én az interjút készítő egyén helyében megkértem volna, hogy soroljon fel legalább 10-et. ;]

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 20k + FOXPOST, Akko Silver kapcsolókkal 24k, komplett Epomaker Sailing (Cherry) doubleshot ABS kupakszettel 32k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák