Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Devid_81

    nagyúr

    válasz Alvin_ti4200 #38411 üzenetére

    Jo hat van nehany aprosag ami az aprobetusben volt leirva, de nah, akkor sem szabad otthonrol dolgozni es kesz :))

    Amugy az egesz otthonrol dolgozos szerintem meg tok fasza. :K
    Egy London meretu varosban ahol eleve tele vannak az utcak + tomegkozlekedes emberrel, legalabb egy keveset kilehet vonni a forgalombol, van epp eleg turista ez az nelkuluk is mindenhol.
    Ezenkivul azokat a hatalmas uvegfalu epuleteket huteni/futeni kell, berlesre a hatalmas osszegek, benti felszereles, etetni vagy itatni a nepet stb stb.
    Hatalmas penzeket lehet ezzel megsporolni ha otthon tartjak az embereket, meg akkor is valoban csokkent az otthonrol dolgozok lelkesedese.

    Sztem itt most leginkabb annak van ezzel "baja" aki hulye modon rakenyszeriti az alkalmazottakat meg mindig, hogy bejarjon...
    Mert annyit lart, hogy nem akarnak bejonni, kevesen vannak bent O meg fizeti a milliokat a landlordnak / akarkinek a berletre.
    Meg ugye vannak azok a tipusok akik "imadnak" masokat figyelni, hogy hogy dolgozik ahelyett, hogy O maga dolgozna, nah azok pl nem tudjak ezt a hobbyt uzni.

    En ha tehetnem biztos otthonrol dolgoznek, de az is biztos, hogy az UK fizetesemet nem itt koltenem el, hanem valami f@sza delebbi szigeten ahol legalabb az ember lat is valami szepet jot amikor epp nem dolgozik :B

    ...

Új hozzászólás Aktív témák