Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • t72killer

    titán

    válasz Devid_81 #38079 üzenetére

    Az elmúlt hetekben újrajátszottam a matekot, uis a nagymamai örökséget vagy át kéne venni, vagy másik ingatlanba átforgatni, végeredmény: ebből nem lesz belőle Magyaro-i befektetés/odaköltözés.
    Háromféle ingatlant látok Mo.-on: eszméletlen túlárazott minitelkes, sz.r építési minőségű rettenetek 2-300EZER £-ért ún "frekventált" helyeken (Bp-Pest megye, Osztrák határ - amikor a túloldalon olcsóbb :DDD , Balaton), erősen felújítandó-bontandó pusztulatok szintén "jó" helyen: 60-80EZER £, és a maradék tanyán, ahonnan helikopterrel kell vinned a gyereket egy normális suliba: magyar mércével ezek is agyrém drágák (20-30k£, <50km sugarú körön belül dolgozónak megfizethetetlen = ha kiszállnál senki se fogja megvenni).

    Egyedül a magánEÜ, beleértve FOGÁSZAT valódi komoly érv UK-vel szemben/Mo mellett, de ebben a témában pont elkezdtem Kanárin nézelődni.

    A fogorvos szabadságolgatásával én is marhára megszívtam a tavalyi Mo.-i utunk alkalmával: 6 teljes hetet(!) töltöttünk Mo.-on, a bejáratott dokinénim meg az indulás előtti utsó hónapban kitalálta, hogy ő bizony 2 hónapot unokázik Hollandiában. Nab.szmeg :W . Rohantam fűtől fáig, nem sikerült egy épkézláb KEZELÉST összehozni, csak egy 12eFt-os röntgenig jutottunk :((( . @-om lefelé őket, tegnap már egy Tenerifei magyar fogorvosasszisztens hölggyel cseteltem, mi a szitu náluk: sokkal szivesebben repülök oda, töltök el mondjuk 2 hetet míg mindent összeraknak, mint Mo.-ra.

    [ Szerkesztve ]

    30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

Új hozzászólás Aktív témák