Új hozzászólás Aktív témák

  • dracoo25

    csendes tag

    329 a font hurra. Gyakorlatilag mikor a brit kuldottseg kinyitja a szajat a Brexit targyalasokon vagy a brit kormany allast foglal brexit ugyben azonnal melyrepulesbe kezd......

    Totalisan nevetseges amiket akarnak, gyakorlatilag lelepesi penzt nem fizetnenek -amit az EU jogosan kovetel - de a penzt a tagsag vegeig beszednek ami jar az EUtol.......

    Atmeneti vamunio, aha persze = lelepnenk de ami jo azt megtartanank mert hat britek vagyunk nekunk az jar.

    Most meg leulnek targyalni 11 EU-n kivuli orszaggal kereskedelmi jogokrol, kerdem en minek mikor nem kothetnek es nem is folytathatnak kereskedelmi megallapodast az EU-s birosag jovahagyasa nelkul ameg tagok...teljes elmebaj.

    Annyira nem tesznek jot ezek a dolgok a 8.5fontos oraberemnek CAD-es tervezokent (otthon szeretnenk lakast venni ezert is lenne fontos az eros font). Lassan ugy vagyok vele hogy inkabb elmegyek az Aldi-ba eladonak tobbert es nem kell napi 3es fel orat utazni a meloba meg haza mert ott van az utca vegen. Arrol nem is beszelve hogy rohadt sokba kerul bejarni jelenleg.

    Kezdem banni hogy nem nemet nyelvteruletre mentunk tavaly marciusban mikor utnak indultunk, mindketten beszelunk nemetul is azt hiszem el is kezdem felfrissiteni a nemet nyelvtudasom, mert kb barmennyit feltennek ra hogy ev vegere 1:1-hez lessz a font es az euro.

Új hozzászólás Aktív témák