Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tildy

    nagyúr

    válasz BÁ Nutrition #19389 üzenetére

    Mar leirtuk korabban - kb ezen az oldalon is megtalalod - hogy itt nagyon fontos a credit score, azt nezik , mennyire vagy jo ados, es ahhoz sajnos kell. Szamit pl. ha a lakast veszel, es nem kp-ra, de szamit akar egy mobil elofizetes vasarlasnal is, vagy egy 0%-os THM-u hitelnel is.

    Ha nincs hitelkartyad, vagy nincs korabbi hiteled ( akar mobil havi elofizetes), akkor nehezebben, rosszabb feltetelekkel kapsz, mert rosszabb pontod van.

    Nekunk most lakasvasarlasnal szamitott pl. Tul jo adosok lettunk volna, es nem biztos, hogy megkapjuk a hitelt ra, ha nincs egy masik hitelem, vagy nincsenek hitelkartyaim. Hozzateszem, sosem volt meg keses a visszafizetessel.

    Aki kicsit is ismer, tudja nem komalom a hiteleket, de azt elismerem pl. hogy a hitelkartyat lehet jol, okosan is hasznalni. Mi pl. azt koltjuk rola, amit a debitrol koltenenk, ho vegen meg visszarakjuk ra.

    A planned overdraft : ez arra jo, ha veletlen valam nagyobb kiadasod van, akkor ne fizesd ra a gatyad is ( volt, hogy planned overdraft nelkul 30 fontot is ravertek az emberre 3 nap miatt, csak mert 30 font minuszba lementel). Ez amolyan A-hitelkeret, folyoszamlahitel. Szinten szamit credit scoreban, mennyit adott a bank.

    [ Szerkesztve ]

    "Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

Új hozzászólás Aktív témák