Új hozzászólás Aktív témák

  • tiv83us

    veterán

    Kezdem aterezni a feketek helyzetet amerikaban par evtizede, mikor nem szallhattak egy buszra a feherekkel.
    Ma eszrevettuk, hogy miota egy bizonyos tipusu poharbol iszunk, azota ok nem hasznaljak azt a tipusu poharat, ezelott boszen ittak belole.
    Tovabba az etkeszletet kette valogattak, a fekete muanyag nyeluekre es a sima fem nyelukre.
    Kijelentettek, hogy a simakat nem hasznalhatjuk, mert az az ovek /igen, mert igy tudjak kovetni, hogy melyiket hasznaltuk.../.
    Tovabba a kek peremu tanyerokat sem hasznalhatjuk, csak simakat /igy meg veletlenul sem esznek utanunk...az nem szamit, hogy el van mosva./.
    A multkor foztunk Kidussal valamit este, 10 percen keresztul sikaltam, gyonyoru csilli villire elmostam az edenyt. Megjon a hulye kurvaja, latta hogy nedves az edeny, szoval hasznalva volt. Elfonnyadt arckifejezessel nekiesett surolni es kozben nagyokat sohajtozott.
    Ja multheten 39 fokos lazzal doglottem a nappaliban, kedvesem fozte a teat ezerrel. Megjon a hulye picsa, backyardra nezo ajtot kibassza tarva nyitva /itt Londonban nem igazan repkedtek a 20 fokok...mondjuk inkabb 10 fokok.../, ablakot szintugy. /Allitolag budos volt.../. Megjott a masik uriholgy, Kidus odasetal becsukja az ajtot. Az ranez...''kikene nyitni, mert budos van...biztos a fust, a cigi miatt.''. Ranezunk; - mi nem is dohanyzunk. /Egyedul o dohanyzott.../.
    Zavarba jon, elkezd hebegni-habogni...A vegere ez sult ki a mondatabol.
    -There's just something wrong with this house...
    Persze-persze. Undorodnak tolunk, that's what's wrong. :)
    Legszivesebben visszarugdosnam mindent a szalmakunyhoikba a szafarira, aztan majd kiderul aludnanak-e megint ott ahova az oroszlan hugyozik.
    De felvitte az Isten a dolgat egyeseknek, miota ''a nyugatra'' koltozott...

    Always Outnumbered, Never Outgunned

Új hozzászólás Aktív témák