Új hozzászólás Aktív témák

  • azimut

    aktív tag

    Vw Touranba decemberben építettem be ezt a HU-t. Sd-n lévő zenéim hallgatása, és a GPS előrelépést jelentett a gyári rádióhoz képest. Az ekvalizer, meg a többi térhatást imitáló beállítás után elfogadható hangzáshoz jutottam, így már sokkal jobb a naplementébe hajtani a végtelen úton... Khmm, bocs.

    Néhány tüske maradt a köröm alatt, egyik az usb kilógó madzagja, másik a rádió katasztrofális minősége. De ennek most vége!

    Usb: a gyárilag üres kapcsolóhelyre illeszkedő aljzat, igaz háromszoros "tranzakcióval". HU-ból csak usb leány jött ki, a cucchoz mellékeltek egy fiú/nemfakradeolyasmi csatlakozót, ami egy nemfakradeolyasmi és az aljzatba illeszkedő fakraszerűséggel ismét usb leányzóvá válik.

    Rádió: az antennaerősítőre gyanakodtam, a fórumon korábban említett erősítő helyett tettem egy próbát ezzel, keresve az egyszerű megoldást, dupla fakra csatolóhoz. Eszem-f....om megáll! Működik! Jönnek az adók! Stereo! RDS! Zene! Szöveg!

    Csabex ACC kiiktatását nem csináltam meg, szerintem nem kavar be a canbus miatt semmi. Bocs Csabexx.

    Még egy projekt van hátra: a tolatókamera bemadzagolása. Ilyesmire gondolok, a rendszámvilágítás helyére, így talán elkerülhető a kasztni fúrása.

    Még nem tértem magamhaz az antennától, szóval erősítő helyett kulturált rövidzár. "Hová vezetne ez?" (Csengetett Mylord)

    "Az kizárt, mert nem tudom."

Új hozzászólás Aktív témák