Új hozzászólás Aktív témák

  • azimut

    aktív tag

    Sziasztok! Vw Touranomba ilyen fejegységet vettem a gyári RCD310 helyett. Két - számomra szokatlan - problémába futottam, amelyek a fórumban rendszeresen visszatérő témák:

    1. Gyújtással együtt indul az Android, mindig ki kell kapcsolni, mivel főleg rövid utakon a bootolást követően már el is értem az úticélom. Igen, láttam istvan47 2812. és svgyula 2817. számú hozzászólását az ügyben, igazából csak sajnálom a cuccot. Boot után kikapcsolom, ehhez majd hozzászokom, de nincs valami rejtett beállításban erre valami - azaz hagyományos használati lehetőség (én döntöm el, mikor kapcsolom be)?

    2. Szintén visszatérő a gyenge rádióvétel (a gyárival ez nagyon jó volt), kisvárosi lakóhelyem környékén gyakorlatilag csak az országos adók jönnek/jönnének. A félméteres drótos próba megvolt, mintha kicsit jobb lenne a vétel. Amit tenni fogok: rendeltem ilyen dupla fakra/din sima átalakítót, és B tervként ilyen dupla fakra antennaerősítő/ din átalakítót, ezekkel is ki fogom próbálni. Most is ilyesmi van rajta, de a két átalakító pár sör árán megvan, ennyit eltapsolhatok a haladás érdekében. A korábbi hozzászólásokat szemkifolyásig olvastam, talán a jobb rádióvételre is lesz megoldás, bármilyen tanácsot szívesen vennék.

    Usb bemenetet kulturáltan oldanám meg, ilyen aljzat a meglévő üres kapcsolóhelyekre tehető (aux-ot nem rendeltem).

    A fejegység minden más tekintetben szuper, az összes zeném egy sd-n, telefon kihangosítás elfogadható, GPS pontos, gombvilágítás testreszabható, nem vakít.

    "Az kizárt, mert nem tudom."

Új hozzászólás Aktív témák