Új hozzászólás Aktív témák

  • Aryon87

    félisten

    válasz trebrona #71999 üzenetére

    Akkor másképp fogalmazok inkább.
    Igen, a Google xarjait használjuk mivel nincs más, rá vagy kényszerülve. Csak a Kugli által kiadott alkalmazások vannak, de a használatához legalább vannak alternatív alkalmazások, amik által lehet használni azt, amit alapesetben a Kugliból szednél le, ilyen pl a Gmail helyett a Bluemail és társai. Hozzátársítod a gmailos fiókodat, és megy is a buli. Ugyanez elmondható több más appról is. Persze van ami nem megy úgy ahogy kellene, de idő kérdése (ilyen pl az időjárás alkalmazásom, amit évek óta használok. Fél évet kellett várnom csak rá, a telefonom jelezte hogy elérhető. Letöltöttem, és használom úgy, ahogy a korábbi telefonokon). Nyilvánvaló, hogy a Kugli 10+ éves pályafutását az AG nem fogja beelőzni, de amit 1 év alatt elértek, na az nem semmi.
    Azt nem értem, miért zavaró, ha az ember segíteni próbál másnak, aki egy GMS nélküli készülékhez jut, és hirtelen nem tudja merre keressen. Teljesen mindegy most hogy tudatosan, vagy tudatlanul kerül hozzá a "problémás" eszköz. Miért rossz, vagy baj, ha a segítőszándék megvan?
    Lehet eljön az idő, mikor a Kugli bedől. Addigra én már lehet vígan használom azokat az appokat, amik most függenek tőle. Te meg futhatsz az alkalmazásaid után, mert nem tudod használni. Na akkor kb én is így fogok reagálni és röhögni a markomba. Jó érzés lesz ;) De tudom, ilyen nem fog megtörténni, csak megszaladt a fantáziám.

    Ami még megakadt a szememen. Azt írod több mindent használok böngészőből. Ezt kifejtenéd kérlek?

    [ Szerkesztve ]

    Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP

Új hozzászólás Aktív témák