Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sisi22

    tag

    Koszonom a felemas reakciokat, egyben valaszolok, remelve, hogy vegre elindul az erdemi informaciocsere. :K

    Normál körülmények között ott a beállítás-> csak wifi! Ha éppen nincs a közelben akkor várni amíg lesz! A mobilnetet nem használunk frissítésre.

    Ertelemszeruen reggel azonnal wifi-vel kezdtem, eloszor a 10-et frissitette problema nelkul, majd tobbszori ujraindulas utan delutan kozolte, hogy van 11, azt is elinditottam, majd ketszer ujraindult, majd este kozolte, hogy van juliusi biztonsagi frissites, azt is elinditottam, ott 8%-nal leallt, hogy "paused", ujraiunditottam, annyit kozolt, hogy 2gb lesz letoltve, mondtam persze - utolag jottem ra, hogy a "paused" azt jelentette, hogy eltunt a wifi, es nem szolt, igy attol kezdve az egyenleget hasznalta lemerulesig.:-(

    Nem kell és utólag is törölhető a kugli felhasználó! Lásd Huawei!

    Nem ismerem, ez Realme C21, felteglaval dongettek a melluket, hogy EU piacra szant, az osszes doksija egy 4 oldalas szoveg, ami tenylegesen tiz sorbol all tucatnyi nyelven, hogy igazoljak, hogy megfellenek az EU kovetelmenyeinek.
    Ehhez kepest most Android 11 van rajta 2022.07.15 2,32GB-os verzioval es az amerikai angol szurken beegetve, meg nyelvet se lehet valtani rajta, csak ujabb nyelvet hozzaadni, datumot nem lehet rajta allitani, csak idot es idozonat, a datumot a szolgaltatotol veszi.
    A beallitasokban szinte semmire sincs lehetoseg, meg azt se talaltam meg, hogyan lehet megmondani neki, hogy ne kapcsolja le a kepernyot 10sec utan.:-(

    Lehet másik alkalmazás áruházat is használni nem fontos a kugli áruház.

    Ujra leirom, hogy a kutyu szerint amig nem csinalok kugli account-ot, addig nincsen semmi.
    Azért van alternatíva.

    Persze, csak hol?
    A mobilomon 47 app van, ugy a fele kugli vagy erdekeltsegi korei, a harmada talan a telefonhoz tartozik, a tobbi teljesen ismeretlen, egy betu sincs rola, hogy melyik mire valo.
    Neztem logout-os irasokat, azokat is olyanok irjak, akik arra buszkek, hogy ugy irjanak, hogy rajtuk kivul a kutya se ertse oket.
    Android11-re regota keresek leirast, csak reklamszovegek vannak, hogy a kugli a nagy testver es mindent bizzal ra es vegyel minel dragabb kutyuket meg persze ecsetelve a webes szolgaltatas, hogy ulj csak a kerekesszekedben es ok kinyaljak a fenekedet is, csak eppen ne akarj semmit csinalni, csak hangvezerssel angolul beszelj hozzajuk es majd eldontik, hogy mi lesz.
    Ha egy mezei win vagy linux leirast megnezel, ott van benne, hogy melyik program mire valo, Androidnal egy betu sincs roluk.
    Semmit se tudok csinalni, azonnal jon a parancs, hogy amig nem csinalok kugli account-ot, addig nincsen semmi.

    Android 4-et hasznaltam utoljara, ott szepen tudtam valtani a nyelvek kozott es mindig ott volt az alternativa mind internetes csatlakozasra, mind bongeszesre, hogy "alap vagy kugli", itt csak a geppisztolyos kugli van, hogy vagy behodols,z vagy dogolj meg.
    Arra rajottem, hogy USB kabellel tudom pc-hez csatlakoztatni es ott lehet engedelyeztetni a fajlok atvitelet is.
    Az megoldas lehet, hogy valahogy pc-re toltok le app-okat es onnan masolom at a mobilra?

    hát hajrá, tiltsad, töröld, jónapotkívánok.

    Kosszepen, meg veletlenul se irj egyetlen ertelmes mondatot, hogy hogyan es mikent, hogy ne seruljon a rendszer, mert gyanitom, ezek a hatterben keresztbe-kasul gyokereket vertek.
    Tobb appnal latom, hogy a kuglinak hozzaferest kell biztositani, pedig elvileg semmi koze hozza.

    de senki nem mondta hogy nem regisztrálhatsz egy "eldobós" account-ot mondjuk kizárólag csak erre.

    Az mi?

    De Alternatív app áruházak és weboldalak is vannak szép számmal

    Ujra leirom, hatha vegre felfogod:
    A mobilom kozli, hogy kugli account nelkul nincs web hozzaferes.
    Azt kimokoltam, hogy webrol sms-ben kuldtem egy linket, hogy egy app-ot tudjak telepiteni, amire nagy szuksegem lenne mar most, de nem engedi kugli account nelkul, pedig ahhoz sincs semmi koze.

    Csak kitartóknak és enyhén mazochistáknak.

    Ismeros es rendszeresen visszatero a tema par evtizeddel korabbrol win-linux temaban, vagy bongeszoknel vagy stb. stb. :O :K

    már a DuckDuckGo is felejtős

    Igen, sajnos hallottam, bar nem olvastam utana, a cikk erdekelne, vagy ha megvan valakinek a forras, az meg jobb lenne. :K

    Ma kell megtenni a tegnap eltervezetteket.

Új hozzászólás Aktív témák