Új hozzászólás Aktív témák

  • kiraly.andra

    aktív tag

    válasz terapeuta007 #36759 üzenetére

    Mondhatnám, hogy olvasd el újra, amit írtam, de mivel a becenevem Jóságos János, segítek, elmondom magam.

    Nem véletlenül kezdtem azzal, hogy "kell-e foglalkozni tárhely szempontból azzal, ha 25 darab bug report keletkezett a telefonon." Ha nem kell, nem foglalkozom, téma lezárva. Erre az elsődleges kérdésre sem te, sem más nem válaszolt.

    Ha kell (mert sok helyet foglalnak, és maguktól nem tűnnek el), akkor jön az, hogy "lehet-e foglalkozni vele". Azt is írtam, hogy "annyit találtam erről, hogy a tárolás helye csak root esetében érhető el. Ez igaz? Ha az, akkor nyilván nincs mit tenni (ezért nem fogunk rootolni)", ekkor csak az "marad a kérdés, hogy van-e erre tárhely limit a rendszerben, azaz az újabbak felülírják a régieket, vagy tényleg feleslegesen fogy a hely?" és "ha ez így van, létezik-e valamilyen root mentes megoldás az összes (a teljes könyvtár) törlésére?"

    Ha tehát csak root esetén lehet ezzel foglalkozni, akkor elengedem a dolgot. Ezért aztán elegendő lett volna egyetlen mondatod: "Nincsen rá megoldás root nelkul." Hogy én olyat szeretnék-e, amit nem lehet, az addig nem derül ki, amíg nem válaszolnak rá azok, akik értenek hozzá. Nem azért írtam ide, mert Android szakember vagyok, hanem mert azt feltételeztem, hogy van itt pár ember, aki az.

    És semmiképp sem fogalmaznék úgy, hogy "nem tetszik" a megválaszolatlanság, csak meglepő, mert nincs itt olyan nagy forgalom, és a kérdéseimre a válasz nem lehet bonyolult. Ha valaki tudja, akkor néhány igen/nem a megoldás. Arra gondoltam, hogy épp csak elkerülte mindenki figyelmét, ezért érdemes rákérdeznem.

    Az "USB Debugging" pedig azért van bekapcsolva, mert mentette már meg a helyzetet az, hogy USB kábelen keresztül, egy PC-ről tudtam vezerélni a telefont. Amihez pedig erre van szükség.

    :a:

Új hozzászólás Aktív témák