Hirdetés
- War Thunder - MMO Combat Game
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Hosszabb bemutatót kapott az Indiana Jones and the Great Circle
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Marvel Rivals - Középpontban Moon Knight
- Automobilista 2
- Marvel Snap
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siffredi
senior tag
Azért az komoly, hogy a hosszú listában 1, azaz egy telefon van 4"-es mérettel, a többi mind nagyobb! Nem beszélve a nagy felbontásokról...
Egyébként nekem a G3 akksi kalibrálás után átlag 3 napot megy, akkor is, ha használom közben (wifi állandóan be van kapcsolva, email, net). Én nagyon meg vagyok vele elégedve, szerintem kiemelkedő a mai okostelefonos mezőnyben.
-
Siffredi
senior tag
Szerintem is az lehet a válasz, amit előttem is írtak. Magyarán a telefon rosszul látja az akksi kapacitását, és mikor azt hiszi, hogy már lemerülőben van, valójában még elég sok szufla lehet benne. Emiatt kell törölni a beállításokat tartalmazó fájlt, és újat kreálni, amit egy program segítségével könnyedén meg lehet tenni.
Nekem itt a fórumon ajánlották a módszert, és bevált! Előtte 1(!) nap alatt lemerült a telefonom, most 3-4 napot simán kibír átlagos felhasználás mellett!
-
Tefra
csendes tag
Hát ez igen tanulságos volt...
A linkeket elnézegetve az úgynevezett V1277 egy az egyben megegyezik az általam keresett Media-Tech Imperius 4.3 HQ-val... csak annyi különbséggel, hogy nem látok rajta semmiféle márkanevet. Ilyenkor mi van: A Lenovo is szimpatikus, a ZTE talán a legkevésbé.Xiaomi MI 9T - ex: Lenovo P70
-
Saccco
nagyúr
Nyomoztam kicsit, úgy néz ki vidéken 900MHz-en megy a Voda hálózata, ami azért gond, mert a telefon a 850/2100MHz-et támogatja...
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
-
hunaqua
addikt
Nekem az első Lenovo telefonom ez a P770,de ez nagyon rendben van.(..igaz nem is olcsó)
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
Raqueia
tag
az az infód tuti hogy a lenovo a820 tudja a 900 mhz 3g-t? mert a minidealon kivül nem találok ilyet. pl a tmallbox az amoi n828ra és a lenovo a820ra is azt irja hogy 850/2100 mhz. én vodás vagyok és beletettétek a bogarat a fülembe ezzel.
voltak: Defy Plus>Amoi N821>Amoi N828>Zopo zp810>Vowney V5>Huawei G700>Xiaomi Redmi Note>Jiayu G4S, van LG L90 dual, meg nyugi :)
-
Raqueia
tag
Ahol lakom ott a defym hsdpa az amoi n821 edge. Tehát itt 900 mhz a voda. Néztem a térképet amit linkeltél, jól használható. A pontot a minideal tette a mondat végére, feladták az amoi n828at.
voltak: Defy Plus>Amoi N821>Amoi N828>Zopo zp810>Vowney V5>Huawei G700>Xiaomi Redmi Note>Jiayu G4S, van LG L90 dual, meg nyugi :)
-
nagyúr
Jó, ezek azért erősen nagyított képek Szerintem a hétköznapi használatban abszolút elfogadható, arra hogy kitold facebookra az aktuális baromságaidat tökéletes. Nyaralásra, hobbira meg vegyél fényképezőt. Most komolyan ki az itt közületek aki 30m-ről lefotóz valamit és utána rá akar nagyítani az autó rendszámtáblájára? Ez elég ritka eset.
-
tutis
őstag
A széptől ezek a képek messze vannak, átlagosnak mondanám. A templomos két képet összevetve látszik hogy a telefon küzdött a színbeállítással, A sötétebb részletek egybemosódnak (bokrok).
Persze telefonról lévén szó, megfelelő a kép, de csak az átlagos szintet üti meg. Ráadásul ezek szabadtéri képek, ahol minden telefon jobb képeket lő mint pl egy zártabb térben vagy mesterséges fényviszonyok között..[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
hunaqua
addikt
Igazad van sok mindenben,de egy vaku legyen rajta.Legalább egy sz@r képet csináljon sötétben is.
A Lenovo A820-ra írtam,hogy engem az sem zavarna nagyon,hogy nincs front kamera.
...de egy sz@ros villanó sincs.SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
Raqueia
tag
az xda-n találtam egy progit ami direkt erre van, de nem emlékszem a nevére. aztán meg ott a Noled app, bár tudom az nagyon szívja az aksit de valamit valamiért. a végén meg arra jöttem rá hogy olyan gyakran tapogatom a telot hogy mindegy, pár percet kibir az a notification
-
Raqueia
tag
Nem, hanem ez:[link]
Emlékszem már miért nem mertem feltenni: busybox is kell hozzá, és azt mikor fel akartam telepíteni, akkor szólt hogy csak akkor ha szofveres gond esetén vissza tudom tenni az eredeti romot. na ettől betojtam, és inkább tojok az egész notification mizériára...
[ Szerkesztve ]
-
Bagira01
veterán
Nem jelent semmit. Csak kipróbálni akarom, nem évekre tervezek. Ami még nem jelent meg, de nagyon tetszene az a Neo N003. Igazából az Isa se lenne rossz kinézetre, ha ilyen lenne. Nem tudom miért tették annyira alulra a 3 funkciógombot. Illetve miért kellett alájuk olyan erős ledet rakni(már amit a videókból láttam)
[ Szerkesztve ]
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
Tomi_Sci
őstag
Tuti link, köszi!
Főleg a hivatkozott pdf-ek érdekesek.
A motorola töltője egyébként jó, csak kár, hogy beépített önmegsemmisítő van benne. Az usb csati olyan hűlyén van a nyákra forrasztva, hogy egy idő után biztos leszakad.[ Szerkesztve ]
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
-
MODERÁTOR
-
beg
veterán
25% vagy 100% fényerőn?
Repülő módban vagy anélkül?
Aktív SIM kapcsolattal?
Mobilnet bekapcsolva vagy ki?
Gyári beállítások vagy belakás után?
Gps be vagy ki?
Bluetooth be vagy ki?
Aktív szinkron bekapcsolva?
Stb stb stbYou are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
beg
veterán
Arról, hogy nem értetted, szerintem nem mi tehetünk. Konkrétan és egyértelműen leírtuk az indokokat.
A te érvelésed bezzeg atombiztos: "bár nem tudom, hogy mit számol, de mindegy is, a lényeg, hogy valamit számol"
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Digger
senior tag
Ez már szinte nem is hasonlít az első szériás THL5000-re!
Feleannyi RAM, feleannyi pixel, M-es proci, valamiféle grafitos árnyékolás, ami a tesóban nincs. Ezeket a különbségeket látom így hirtelen. Ezekkel a modikkal és az 5000-es akkuval biztosan sokkal tovább bírja! Remélhetőleg a GPS-en is javítottak, mert a nagyobbik tesón az használhatatlan! Az 1 gigás RAM-ért kár! Azt nem kellett volna kispórolni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nők, nőügyek (18+)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mesterséges intelligencia topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- War Thunder - MMO Combat Game
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest