Új hozzászólás Aktív témák

  • Jakuu

    őstag

    válasz siofok #70530 üzenetére

    Solo launchernel leirtam, hogy, hol vannak a beallitasi lehetosegek. Az teljesen szemelyreszabhato, atmeretezheto, hany ikon legyen a kepernyokon stb. Itt nem tudok tanacsot adni, hiszen te neked kell eldonteni, hany dokk legyen milyen meretu ikonok es sorolhatnam a beallitasi lehetosegeket napestig.
    Azt tehat ugy allitod be ahogy akarod.

    Az idojaras widgetnel (en nem a Soloet hasznalom, hanem a transparent clock widgetet, amit mar korabban linkeltem) detto. Tehat rajtad mulik, hogy milyen idokozonkent frissitsen, hiszen en nem tudom milyen adatkapcsolati tarifad van stb.

    Nekem pl ki van kapcsolva, mert feltoltokartyas a mobilom. Ha neked masmilyen akkor ertelemszeruen a te elofizetesedhez allitod. Az is egyeni izles kerdese, hogy milyen ikon temat hasznalsz hozza stb.
    Amugy ketfele beallitasi lehetoseg van qa widgetnel. Nyomd le a widgeten a Perc szamlalonal a kepernyot es elojonnek a beallitasi lehetosegek menucsoportokra osztva, frissites,kinezet,ertesitesek stb.

    Ezeket ertelemszeruen nem fogom felsorolni, hiszen mint irtam egyeni izles kerdese, hogy mit mutasson, pl holdfazisok stb. Van akinek kellenek ezek valakinek nem.
    A masik beallitasi lehetoseg az idojaras panel, az pedig ugy jon elo, hogy a nap,felho stb szimbolumokra nyomsz. Arra elojon az idojaras panel, a szeliranytol kezdve aktualis homersekletig, elorejelzes panelig etc.
    Ez is izlesfuggo, ki hogyan akarja beallitani. Ebben a menuben is megtalalhato a kezi frissites, ha esetleg nem idoziteshez kotott frissitest akar keves adatkapcsolat hijan valaki (en pl igy hasznalom)

    Meg valamit a widgetrol, hogyan is kell a Solo alatt beallitani.A kepernyon ures feluleten hosszan tartod az ujad, ahol elojon az add,wallpaper,solo muveletek,theme,widget menu es jobbra is scrollozhato meg a kepernyo (alul kis potty jeloli az aktiv menusort).
    Na szoval itt raklikkelsz a widget gombra es kikeresed a widgetet amit a kepernyore szeretnel tenni, itt nem a Solo-s hanem az app widgeteket tudod elerni, a Solo-et az app felsorolasok kozott. (tehat ez ket kulon widget szekcio)
    Szoval ott tartottunk hogy az app widgetek kozott kikeresed a transparent clock widgetet es raboksz es a te szamodra megfelelot kivalasztod, mert itt is lehet oldalra scrollozni, mert van vagy 8-10 fajta widgetje.
    En azt hiszem az 5.-et hasznalom, amelyen rendszeradatok is vannak. Kivalasztod felul melyik aktiv lapon legyen a widget majd ranyomsz a widgetre amire feljon egy ablak, hogy letrehozod e.
    Ezzel nagyjabol kesz is lennel. Annyit meg tudsz csinalni, hogy ha a widgetre a kepernyon hosszan ranyomsz, akkor attudod meretezni, akkorara amekkorara csak akarod. Neha ez kellhet ha atmeretezted a kepernyoket, hogy jobban elferj, vagy ha esetleg nem tolti ki a widget a helyet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák