Új hozzászólás Aktív témák

  • crok

    Topikgazda

    válasz brd #141507 üzenetére

    Ez így több, mint érdekes, mert (ugyan más készülékekkel, de) se nálam se a feleségemnél nincs hasonló tapasztalat, sőt pontosan az ellenkezőjét tapasztaljuk, feleségem meg nyomkodja a készüléket egész nap szóval ha lenne merülés arról vastagon tudnék mert nekem kellene megoldani. Ez még MIUI-n is így működ(ik|ött) amíg használt(am|uk) - most nálam LOS16 fut de MIUI-n is hasonló volt, globál stabil és Xiaomi.EU alatt is (Redmi Note 4), feleségem készülékén viszont gyári vanilla globál stabil 11-es MIUI fut és az is ugyanígy viselkedik (Redmi Note 7), mi is teszteltük mivel fogyaszt kevesebbet (ja és nem véletlen említettem az LTE-t, 3G/2G-vel rosszabb volt a stat de még mindig jobb mint device-only csak-GPS-el).

    Ha van kedved kísérletezni kicsit akkor a már említett Battery Historian-al nyiss meg egy-egy általad generált bugreport-ot (egyszer csak az egyiket, másikszor csak a másikat használva) és nézz bele a statisztikába hogy mi és mennyi ideig használta így és úgy a készüléket.

    Sygic: én is ezt használom, nekem egyszerűen nem jön be a Waze felülete/működése és jobban szeretem a térképet a telefonon, offline tudni. Meg is vettem pár részét a Sygic-nak pár éve karácsony körül, saját meglepetésemre.

Új hozzászólás Aktív témák