Új hozzászólás Aktív témák

  • crok

    Topikgazda

    válasz eclipse19 #140137 üzenetére

    Egyelőre egyesek belépni se tudtak azóta a Google account-jukba se mert utána meg úgy ítélték túl sokat "próbálkoztak" a fellebbezéssel (ugye a Youtube mostmár jó ideje nagyjából egyben maga a Google is). Nem tudom, furcsa ez az egész, a ToS átfogalmazása is fura hogy huss úgy döntenek hogy nem és akkor utána fellebbezésnek helye nincs mert nem..?

    Szerintem most jó előre (kerek egy hónap múlva élesedik) belengettek dolgokat és várják mit reagál az Internet népe (nem az első eset lenne, a Cisco is megjátszotta most a vizsgáinak az átvariálásával..). Azért ha pl. bemész egy akármilyen publikus helyre ahol van "free wifi", tegyük fel kontrolleres MikroTik több AP-vel, captive portal-al meg force-redirect-es proxy-val (szimpla hotel..) és a caching DNS szervere eleve meg van toldva egy Energized-el szóval totál nem is tudsz róla hogy "reklámszűrt" a net amit használsz mert nincs kiírva.. akkor? :\ Nagytesó dönt, Youtube-ra belépni utána nem tudsz vagy GDrive nem fog menni? Nincs lehetőség fellebbezni, nincs temp ban vagy időkorlát..? :\ Beleillik a szolgáltatásközpontúságra átállásra mozdításra.. Fizess elő, nem lesz reklám. Ugye eddig csak egy reklám volt a video-k elején, már egy ideje kettő van, közben is van. Jó, van, hogy 5 sec, de ahogy Fall-N is írta pont ez a legzavaróbb.

    Na mindegy, offba is teszem, lehet nem is itt hanem egy Logout blogban kellett volna ezt felhoznom.. kérem majd hogy offolják le a beszélgetés szálat.

    [ Szerkesztve ]

    Ha egy hozzászólásomban linket látsz az hasznos referencia, hivatkozás vagy leírás és erősen ajánlott vagy minimum érdemes elolvasni. A Logout bejegyzéseim tele vannak hasznos Android tippekkel-trükkökkel, alkalmazásajánlással..

Új hozzászólás Aktív témák