Új hozzászólás Aktív témák

  • Wolfskin

    őstag

    válasz nyisziati #134969 üzenetére

    nem parázok a guglitól, bár nem szeretem az igaz. inkább azt mondanám, nem akarok tőle semmit, épp ezért nem szeretem, amikor elém tolakszik, keresztbe fekszik, az arcomba tolja a nagyszerű szolgáltatásait. a samsung note-okban is utáltam, hogy minden gombra tettek valami kitörölhetetlen szolgáltatást, amitől remélték, hogy fícsörösebb lesz az életem. de csak plusz munkát adtak, mert kerülgetni, bezárogatni kellet folyton.
    szóval ha valamit akarok keresni, megnyitok egy böngészőt és ráguglizok. és itt meg is húznám a határt köztem és a gugli közt. ne adjon tippeket, tanácsokat, kedvemre való reklámokat, ne tegye szebbé az életem. szóval megpróbálom kikapcsolni. és nem, nem a szerverparkját lőttem le és a részvényeit küldtem padlóra, ez valóban félreérthető volt, (@bigrock) :D hanem a google szolgáltatások nevű appot tiltottam le ami állandóan megnyílt, ha a home gombot véletlenül hosszabban nyomtam, mint röviden.
    és ugyanígy nem érdekelnek az appok, hogy mi használja az aksit, mi akarja frissíteni magát, melyik neheztel, mert rég használtam. ha alapban hagynám a telefont, az időm fele a vele folytatott diskurzussal telne. ez egy telefon. elsősorban telefonálni vettem, de annak legyen praktikus, kézre álló, funkcionális. mint egy nokia.(volt)
    köszi a segítséget mindenkinek!

    [ Szerkesztve ]

    ''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)

Új hozzászólás Aktív témák