Új hozzászólás Aktív témák

  • Wolfskin

    őstag

    sziasztok, screen off-ra keresek appot, widgetet.

    olyat, ami a dokkban egy érintésre kikapcsolja a kijlzőt. mit eddig használtam (screen of and lock /Katecca) sajnos nem működik együtt az új telómmal, mert ha kikapcsolja a kijelzőt, utána nem aktív a face detection. Azaz csak csúszka+minta kombinációval tudom feloldani. Ha a power gombbal kapcsolom ki a screent, akkor rendben működik.

    megjegyzés:
    sajnos a mai telefonokról már lespórolják a screen off direkt gombot (az összes többi hardveres gomb mellett... :((( tudom, ez fícsör, mondern, menő, ráadásul olcsóbbá teszi a gyártás és a profitot is növeli :C ), és mivel telefonálás közben a power gomb a hívás megszakítását végzi, ha kihangosítva leteszem, szeretném kikapcsolni a kijelzőt.

    kérdés 2:
    arra van esetleg valami app, hogy ha minta képernyőzár feloldást állítom be, akkor csak a minta jelenjen meg, ne legyen dupla képernyőzár. tehát ha megnyomom a power gombot, először megjelenik a csuszka, azt feltolom, akkor előjön a minta és ha feloldom, csak ez után van telóm. minden normális telefonon (úgy értem a régi, ódivatú vackokon) egyből a mint jött elő, és egy lépcsőben lehetett belépni.

    kérdés 3:
    arra valami, hogy a HOME gomb csak home gomb legyen: tehát se hosszan nyomva tartva, se újbóli megnyomásra ne hozzon elő valami funkciót. Vagy ez a Nova Prim sajátja, hogy ha alaphelyzetben megnyomom, akkor az appok közti keresőt dobj föl? Ki lehet ezt kapcsolni?

    A teló: ulefone armor 3T, android 8.1

    ''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)

Új hozzászólás Aktív témák