Új hozzászólás Aktív témák

  • LonGleY

    veterán

    válasz dokee78 #10181 üzenetére

    3. Ugyebár a Dropbox meghívós linkek (amiket a meghívott ismerős majd megnyit, és arról regisztrál), egy hosszú link. Érdemes ezeket lerövidíteni, hogy a VirtualBox alatt már ne krix-kraxokat kelljen bemásolni a linuxokon alapértelmezett böngésző címsorába, hanem fejből lehessen nyomni a http://tinyurl.com/dropreg01 stb. címeket. (A Virtualbox-ban működik a host-kliens rendszer közötti clipboard megosztás, de az a live linux indításakor még nem elérhető.) Innentől kezdve a regisztráció egyszerű, beírsz egy nevet, egy kódot (minden meghívó linknél ugyanaz is lehet akár), majd ezt másolod be ugyanazon a virtuál masinán a telepített DB kliensbe.

    7. Ez pedig a fenti pont befejezése, tehát a virtuális gép alatt az adott regisztrációt megadod a frissen telepített Dropbox kliensben, és gyakorlatilag ennyi. Amint ez megtörténik, az aktuális meghívó aktiválva lett, ergó megkapod az 500 MB pluszt.

    A leírást feltétlen át kell majd gyúrnom, tisztábban kell fogalmaznom, de a lényeg benne van. Már 3-4 accot felhúztam, rá is ment pár órám.. :]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák