Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
winotto
tag
Xperia P m van.
Auto Call Recorder-t használok de néha panaszkodnak hogy visszhangosan hallják magukat vissza az én oldalamon mindig tisztán szól.Ha bekapcsolom a kihangosítót akkor megszűnnek a panaszok és újra tisztán hallanak ők is .Nem mindig de sajnos elég gyakran előforduló jelenség ez.
Csakis a kihangosító használata nélkül fordul elő
Szeretem ezt a progit nem szívesen válnék meg tőle,mivel a FOTÓKAT is kirakja és könnyen azanosítható utólag a hívás stb.
Esetleg másnál is előfordult már ilyen vagy tudtok ajánlani valami hasonló call recordert.
Már újra húztam a Romot is mert gyanitom nem a progíval van a hiba.
Van valami ötlete valakinek?
Próbáltam már párat és vagy nagyon gagyi volt vagy szintén visszhangos volt a beszélgetés -
-
SG3rg0
őstag
Sziasztok!
Gmailba beszinkronizáltam minden telefonszámot, és csatoltam hozzá képeket is. A telefonon mikor hívás kezdeményezek ott van az aktuális fénykép de nagyon elmosódott. Milyen felbontást kell beállítani hogy híváskor a kép szép és éles legyen? -
pikszel
addikt
válasz SG3rg0 #10108 üzenetére
Jelly Bean alatt külön szoftvert igényel. Pl. Fullscreen Caller.
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
spiritex
veterán
válasz zoleeno1 #10109 üzenetére
Van egyébként TC androidra is, de az nem két oszlopos, mint pc-n. Két oszlopos pl. a CRKO Commander, de azt még nem próbáltam.
(#10112) pepe091
Köszi, ezt nem tudtam..[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
pete_21
addikt
válasz dokee78 #10061 üzenetére
Ez nagyon barátságos, kipróbálom majd.
Köszi!
Még egy kérdés: XDA-n találtam topicot, ahol vannak témák. Ha én pl. ezt szeretném használni, akkor azt a zipet letöltöm, és ha megnyitom a Widgetlockerrel, akkor így fog kinézni? Vagy nekem kell elrendezgetnem, esetleg kell még a linkelt kinézethez más program is? -
sharkybacsi
tag
-
MODERÁTOR
válasz sharkybacsi #10117 üzenetére
Tudom. Akkor úgy mondom, hogy fekvőben látszik is a két oszlop.
-
stefi68
addikt
válasz kariad #10060 üzenetére
Hívásidő kijelzésre én a Call Duration-t használom. Nekem is ezt ajánlották egyedüliként ami pontosan jelzi a hívásidőt, tehát megegyezik a hívásnaplóban lévővel.
Elég rég nem frissítették. Valami kis felbontásra készülhetett, mert 800x480-on elég müncürke a felugró ablak és lehetne kint hosszabb ideig is, de hát ez van.Néztem én is egy párat a Play-en...
Többnél már eleve azt írták, hogy nem onnan számolja az időt amikor a másik fél felveszi. Párat meg kipróbáltam és úgy derült ki, hogy nem jól számol.Ha tud valaki jobbat ajánlani, szívesen veszem....
[ Szerkesztve ]
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok!
Profile Scheduler, helyett tud vki alternatívát ajánlani?
CM10.1 van fent nekem, ebből kifolyólag JB4.2.1
Google blokkolta benne a repülőgép üzemmód kapcsolóját, amit én előszeretettel használtam...
[link]Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
half333
őstag
Sziasztok! Valaki elárulná h hogyan lehet viber cs.hangot cserélni?
-
-
barnam_
nagyúr
Olyan jegyzetelő alkalmazást keresek, ami platformfüggetlen, és tudja is magát automatikusan szinkronizálni.
Valamint egy olyan böngészőt, ami ezeket a jegyzeteket szövegbeviteli mezőbe be tudja illeszteni.Gyakorlatilag arra kellene megoldás, hogy mobilon egy oldalra sablonokat be tudjak illeszteni.
-
xSide
őstag
Egyetemen nem tanitották?
Esetleg átbuliztad...
Az ilyen hülyeségektől melóhelyen is kivan a hócipőm, azért mert üvegfal mögött 'mukodj mert kell' alapon egy egyén kitalál valamit...
Felejtsd el ez a valóság!
Nekem is van belső, hangsúlyozom BELSŐ levelezésem és örülök, hogy nem olvasom a sok jött-ment hülyeséget.
Neked ez fontos, menj a céged rendszergazdájához és hátha ad hozzáférést...Ne haragudjatok, de az enyém a világ mert gyökér vagyok marhaságra és a mindennap tapasztalt, látott üvegfalmögüliek tudatlansága alapján csak így tudok reagálni...
[ Szerkesztve ]
-
rum-cajsz
őstag
-
kariad
senior tag
válasz stefi68 #10119 üzenetére
Köszi! Amúgy ezt a progit használom is, ami szuper amire kitalálták!
De nekem hívásidő figyelmeztető kell! Hívás közben csipogjon vagy rezegjen, hogy ne menjek át a másik percbe! És itt is az a gond, nem találtam olyan progit ami a hivott fél felveszi onantól számoljon és nem a csöngéstől!
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
"Neked ez fontos, menj a céged rendszergazdájához és hátha ad hozzáférést..."
Ezt már én is javasoltam, de nem használt.
(#10102) sonar
Egyébként ha ez az alkalmazás megfelel, akkor vedd meg!! 1100Ft. Másfél doboz cigi, vagy 2 korsó sör.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
xSide
őstag
Persze, azt sem tudja mi az
Egyszerűbb irjon neki mailt amiben leírja kivánságát, aminek kötelezően teljesülnie kell szerinte alapon, ehhez úgyis ért, mert a napi hírek helyett mindennap ezeken lovagol.
Kicsit el vannak tévedve egyesek, de hangsúlyozom EZ A VALÓSÁG!!
Megvenni minek? Dolgozzon más helyette...[ Szerkesztve ]
-
zoleeno1
veterán
válasz quailstorm #10124 üzenetére
Ez az ami nekem kell, köszi
(#10114) handrash: Köszi neked is, ez is működik, de az X-plore gyorsabb és szebb a kezelőfelülete
Honor Magic5 Pro
-
-
zoleeno1
veterán
De sötét vagyok Végig total commander lett volna a cél, most veszem észre, hogy simán van hozzá LAN plugin a playen. Ingyenes, tökéletes, ez az ami nekem kell köszi mindenkinek!
u.i.: a tesztelés során nálam X-plore nem okés valamiért, nagyobb méretű fájloknál megszakad és hibát dob. TC-vel most másoltam fel egy 550 megás romot, gond nélkül.
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro
-
dJ Peer
aktív tag
Sziasztok!
JB van a telefonomon a beépített böngésző egész jó lett, így azt használnám, viszont nagyon idegesít, hogy nincs bezárás gomb. Lehet ez valahogy orvosolni?
Köszi.
-
törölt tag
Üdv!
Új androidos vagyok. Ki milyen hasznos alkalmazást ajánl? Előre is köszi! Elsősorban eszközökre, hírekre és időjárásra lennék kíváncsi, de minden mást is meghalgatok szívesen. Skydrive-al kapcsolatosan is, arra OneNote-ról megy a szinkronizálás. sugarSync pedig a telón lévő szinkronizálásra van épp.
Előre is köszönöm!
-
chosa91
aktív tag
Egy noob kérdés:
adott 4.1.2 android
Hol tudom beállítani (dual sim mobil), hogy ossza a számomat és akit hívok, ott ne privátnak jelezzen?"Find something boring, and make it funny!"
-
Csak céges BB-re adnak certificatet, a zte blade meg nem corporate, hogy trendin fejezzem ki magam.
Még ha jóban is lennék a local IT-val se mennék semmire mert az egészet indiából managelik és mivel az a teló nincs bent a nyilvántartásban ezért bukta.Egyébként meg majdnem 3 liter benzin - én így számolnám
#10126 a sértegetős részt kihagyhatod.
És attól, hogy még hülyeségnek és lehetetlennek tartod lehet és van is benne ráció. Az, hogy meg miért kell az ne legyen a te problémád. Ha nem tudsz segíteni akkor nem kell fölöslegesen offolni és véleményt nyilvánítani, arra ott az off zone.[ Szerkesztve ]
A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
air
nagyúr
Kérdésben a válasz. Miért te vagy felháborodva, ha egy nem támogatott eszközt akarsz használni? Ez a megszoksz, vagy megszöksz tipikus esete. Ebben az esetben, akár tetszik, akár nem, nem fogod használni. Még egyszer mondom, nem véletlenül vannak kitalálva ezek a céges biztonsági házirendek. Csak így biztosítható a megfelelően biztonságos, magas rendelkezésre állási idejű működés. Sehol nem szeretik kutyulni a nem támogatott eszközöket.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
iguana
őstag
Játékajánló:
.Anomaly Korea
Nagyon jó "fordított" TD típusú játék, gyönyörű grafikával, és hangulatos zenével/hangokkal.
Most töltöm a telefonom, mert utálok bedugott töltővel játszani14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
ktamas55
tag
Hello,
Tudnátok segíteni, a Tasks To Do Pro feladatkezelőben hogyan tudnék ismétlődő feladatot felvinni? -
-
noxon
őstag
Hello, mondjatok légyszi egy olyan progit amivel az appok aksi fogyasztását mutatja.
We live in a simulated world...
-
LonGleY
veterán
válasz #99546112 #10139 üzenetére
Oké, szóval.. én elég sokat tesztelek appokat, így most kivétel nélkül olyan darabokat írok, amik használata erősen megfontolandó, jófélék, hiánypótlók, jobbak mint a beépített funkciók, viszont feltétlen szubjektív a kollekció, és még a fölösleges rendszerturkákat is nélkülözi. A Sand Studio félék is csak azért kerültek be, mert azok tényleg nem csinálnak mást, mint amire hivatottak, de azt viszont korrektül, sallangmentesen. A médialejátszók és térképek terén még erőteljes hiányok vannak esetemben. Sok új, érdekes appot pedig kihagytam, mert azok egyelőre tesztelés alatt állnak. Mindről bővebben majd a neszetools.hu-n, ha egyszer elkészül az új oldal.
Alapok:
Apex Launcher Pro - az egyik leggyorsabb, nagytudású indító, a Pro verzió gesture-öket is kezel. a másik közkedvelt darab a Nova Launcher Prime
Notification Toggle - status bar-ra pakolható funkciók (nehéz körbeírni, ki kell próbálni!)
Yet Another Auto Brightness - automata fényerőállító (mondhatni az egyetlen normális)
Smart Keyboard PRO - az egyik leggyorsabb (és leginkább letisztult) virtuális billentyűzet, jól beállítható gesture-ökkel
App Manager [Sand Studio] - az appokat listázza telepítési időpontok szerint, jelezve a méretüket is + közvetlen uninstall lehetőség
Task Manager [Sand Studio] - az appok memória és CPU használatát monitorozza + program kilövés, ha kellHasznos eszközök:
Barcode Scanner - QR- és vonalkód beolvasó
RealCalc Plus - tudományos számológép
Smart Tools cuccok - rezgésmérő, vonalzó, zajszintmérő stb.
StopWatch & Timer - stopper & időzítőBöngészők:
Opera Mobile | Mini - alap. bármennyire is próbálkoznak feltörni az egyéb böngészők, mégiscsak ez a legrobosztusabb megjelenítésben
Dolphin Browser | Mini - az újhullámos böngészők közül egy olyan, ami bizonyos oldalakat úgy kezel, mintha valami natív app lenne rájuk, pl. tökéletes a Facebook megjelenítésére (itt megyjegezném, hogy a hivataloson kívüli mindenféle FB klienseket kerüld nagy ívben véleményem szeirnt).. a Dolphin esetén van mindenféle böngészőbe épülő app, így nagyon nagy tudású ketyerét lehet összerakni, de sajnos a renderelése lassabb mint az OperáéÜzenetküldők:
imo messenger - ingyenes többcsatornás üzenetküldő és hanghívó, az egyik legkorrektebb a "piacon". csak az IM+-t kerüld el nagy ívben!
Trillian - neves, szintén többcsatornás üzenetküldő - megvásárlással, asztali klienssel együtt fasza
K-9 Mail - ha a gyári Gmail nem válna beKépszerkesztők:
Pixlr Express [Autodesk] - képszerkesztő, effektáló
SketchBook Mobile | Express [Autodesk] - vázlat rajzolgató (az Express az ingyenes verzió)Időjárás:
GO Weather EX - az egyik legkellemesebb, egyszerűen beállítható időjós + widget + notif
Phases of the Moon Pro - a legjobb holdállás app és widgetMédia:
XiiaLive Pro - internet rádió (szerintem a legjobb)
SoundHound - zeneszám felismerés
TED - nagyszerű hivatalos lejátszó a TED előadásokhoz (feliratozás is van)
IMDb Movies - a filmadatbázis remek turkálójaDocs:
Catch Notes - összetettebb jegyzetelő, reminder, sync, collaboration
ColorNote - egyszerű jegyzetelő, reminder
Koin - kiadáskövető (magyar fejlesztés)
Cool Reader - e-book olvasó
Taptu - hírmixer
Timetable - órarendJelszó:
PasswdSafe & KeePassDroid - a hasonló nevű PC-s, Linuxos jelszótárolók Androidos változatai
Google Authenticator - hitelesítő a kétlépcsős Google-ös belépésekhez
LastPass - az online jelszótárolás és automata beírás királyaHálózat:
AirDroid [Sand Studio] - asztali böngészőből teló irányítás!
TeamViewer - telóval PC irányítás
Fing - az adott WiFi hálózaton lógók áttekintése, elmentése, ikonokkal ellátása
Speedtest.net - netsebesség mérőSport trackerek:
Endomondo PRO - az egyik alap, de pont az utóbbi pár lapon elég sokat beszélgettünk ezekről
runtastic PRO - a másik alapHáttérképek:
MultiPicture Live Wallpaper
Pattrn
QuickPic
Wallbase HD WallpapersJátékok:
Air Control Lite
Amazing Alex Free
Angry Birds Star Wars
Blade Master
Cut the Rope - Experiments (free)
Cut the Rope (free)
EDGE
EDGE Extended
Greedy Spiders
Hill Climb Racing
One touch Drawing
Osmos HD
Pool Master Pro
Spirit HD
Sprinkle
World of Goo[ Szerkesztve ]
-
Land
veterán
Van angolul tanító program androidra? Az sem baj, ha félig magyar és kezdő szintről indul.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest