Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
KőkorSzaki
tag
válasz prokxy #44679 üzenetére
"Mi a vélemény általában a Concorde tabletekről?"
Általában az a véleményem, hogy elkerülöm jó messzire őket, másoknak pedig csak azt mondom, hogy legyetek óvatosak.
Konkrétan:
1) Concorde One-om: http://prohardver.hu/tema/concorde_tab_one_tapasztalatok_es_minden/friss.html
2) Másik concorde-om: Speed, 2x kellett visszavinnem 3 napon belül, harmadszorra kaptam működőképeset. Ha a pénzemet visszakaptam volna, nem próbálkoztam volna ennyit...Előtte meg Myaudio volt, hát annak pedig a szoftvere volt olyan szinten gyenge, hogy a google play sem futott rajta normálisan, az alapból futó appok közt meg volt pár (szó szerint) kínai. Kissé ferde szemmel néztem rá. Kijelző háttérvilágítása vibrált, mint egy régi crt monitor... A Concorde-nál megvan a support látszata, de ha probléma van vele, akkor kiderül, hogy egy kutya mind, lásd a CC One történetemet.
Nekem a tanulság sajnos az, hogy meg kell venni a nagyobb gyártóktól, még ha drágább is. Már ha gondos mérlegelés után arra jut az ember, hogy valóban szüksége van tabletre.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Black Friday - 2023.11.24. / Cyber Monday 2023.11.27.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós kamerák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Samsung tab s9 (256GB / 12GB ram) // Samsung Care+ (2026.szept.) // extra billentyűzet
- Apple iPad Pro 12.9 2021 128GB M1 Tablet! BeszámítOK
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Apple Pencil 1st Generation iPadhez
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest