Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanzaa
senior tag
válasz klepto #12620 üzenetére
Én látatlanban a ConCorde-nak szavazok bizalmat (milyen meglepő). Egy Xtab 100ast volt alkalmam nyomkodni, de kicsit csalódtam benne...
Jövőhétre érkezik elvileg az első szállítmány ConCordékhoz és remélhetőleg forgalmazzák is. Biztos lesznek páran, akik már vesznek is. Lehet, hogy én is...
Ha fontos a bluetooth, akkor vagy a Wayteqet veszed, vagy megvárod a ConCorde rendelésre készített egyedi micro USB csatis bluetooth donglejét.
Viszont tény, hogy egyik sem tűnik rossz választásnak.
A 97 IPS forgalmazása illetve Zodiac tesztje után okosabbak leszünk. De döntésképesek nem biztos:-)http://www.pdaplus.hu/content/view/7136/1
Sajnos a kérdéses proci pont kimaradt az összehasonlításból, de tjb007 SOC kisokosában biztos van róla leírás ヅLenovo Vibe Z2 Pro
-
tjb007
nagyúr
válasz klepto #12620 üzenetére
Tudomásom szerint nincs BT a 100is -ben.
A processzor órajele a legkevesebb, a RK2918 max. órajele 1,2GHz (hogy ennél tovább lehet e húzbi azt nem tudom de kétlem), szóval nem elképzelhetetlen, hogy egy jövőbeni frissítéssel az órajel meg lesz emelve.
A GPU Vivante GC800, ez egy hangyányit erősebb (szintetikus tesztekben) mint az MP1 -es Mali-400 viszont utóbbi valamivel támogatottabb, bár valószínűleg nem fogsz ilyen jellegű akadályba ütközni.
Ha van rá lehetőséged akkor próbáld ki mindkettőt, egy biztos, bármelyiket is választod biztosan nem fogsz mellényúlni.(#12621) Sanzaa
De jó neked, hogy már tudod milyen lesz egy még meg sem jelent termék
Az meg különösképp szerencsés dolog, hogy a 100 -hoz hasonlítod mert ez biztosan ugyanolyan lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Interactive Brokers társalgó
- Autós kamerák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- Házimozi haladó szinten
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- LENOVO V145-15AST 15.6 HD Laptop,4GB,128GB FEKETE
- Bontatlan Új Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB 6hó jótállással+számlával!
- Samsung tab s9 (256GB / 12GB ram) // Samsung Care+ (2026.szept.) // extra billentyűzet
- iPad 7th. 32GB Gold Wifi/1-3 hónap garancia/Akku 89%/p3753/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest