Új hozzászólás Aktív témák

  • AtHoS

    nagyúr

    válasz smallmer #92282 üzenetére

    BF időszakban jutottam hozzá 79k magasságában egy Honor Pad 8-hoz.
    Múlt heti érkezését követően előzetes tesztelés után végül tegnap került átadásra az ajándék Tab és kezdődött a beüzemelés egy GG fiók eltávolítás + FR művelettel 79% akku állásról.
    Nap végére 38% maradt az akkuban és 5 óra 38 perc napi képernyő használati időt jelzett, tehát elég jól bírja akkuval (volt kamerahasználat és messenger videotelefonálás is).

    Képminőséggel és fényerővel nem volt probléma, bár képernyőmódot nem állítgattuk, alapértelmezett pont megfelelő volt a világos módú használathoz.
    Hangja is elég brutál, de a nagyméretű beépített hangszórók miatt ezen nem is csodálkoztam, tehát filmezéshez is jól használható. Persze egy nagyobbacska BT hangszóró azért jobb mélyeket tud produkálni.

    YT APP, Chrome + YT oldal is akadásmentesen működött, nem találkoztunk anomáliával, akadásokkal. A SOC és 6+2GB RAM jól viselte az egyszerre több nyitott alkalmazás kezelését is, eléggé pörgős volt az alkalmazások közötti váltás, új APP-ok telepítése, megnyitása. Szóval gyorsaságra nem volt panasz.
    Kamerája tűrhető, lámpafénynél picit zizis képpel, de udvaron a mostani felhős időben szép éles képeket lehet vele lőni....már ugye a kamerák adta kategóriában.

    WiFi jelet is jól veszi, S23 telóhoz képest (legalábbis a térerő ikon kijelzése alapján) jobb térerőt mutat ugyanazon a helyen és időben.

    Kijelző alvásidőt lehet SOHA beállítással is használni, gondolom ez a kijelző IPS mivolta miatt engedélyezett, OLED-nél 10 perc maxokkal találkoztam csak eddig.

    Plusz pont, hogy gyorstöltő + kábel is van hozzá a dobozban.

    read-only mode on the forum

Új hozzászólás Aktív témák