Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
Mikorra várható a ConCorde tab 9.7 IPS Plus, WayteQ xTAB-100is utódja? Gondolom hamarosan modell váltás lesz, mert a WayteQ-nél, azt mondták, hogy nincs és nem is lesz már 100is.
[ Szerkesztve ]
-
DemonDani
addikt
Pipo U1 van már valakinek?
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
acern
csendes tag
Helo, azon gondolkodom,hogy veszek 1 androidos tabletet. De nekem leginkább internetre kellene. Az lenne a kérdésem, hogy a modem interneteket, amiknek exe a telepítője, azt tudja telepíteni az android? Előre is kösz.
-
Bagira01
veterán
Valaki meg tudja mondani,hogy melyik pesti/közeli tescoba van még myaudio 908a 45k-ért? Camponába voltam ott 55k volt.
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
hamyka
senior tag
Sziasztok!!
Nem olvastam végig az összes hozzászólást,de láttam 1 ilyen tabletet:
Tablet Series9 916DCC egyik oldalon 70.000 ft.....
Ha jól értelmeztem 2 magos procival és 4 magos videó kártyával?
Hogy nekem minek is tablet?
Nos elárulom...
Ha, mondom ha kipróbálom a mobilnetet és beválik nálam akkor jó lenne mindenhol netezni meg tv-t nézzni
Ill melyik mobil netet javasolnátok??
én idáig kettővel szemezek:
egyik:
Telenor: hípernet 42, állítólag működne is itt Szegváron, havídíja: 8090 ft, kicsit uhh az ára, ezé a pénzért napközbeni: 20 gigát kapunk +100 gb éjszakai adatforgalmat....
másik:
Upc mobil internet 1 gb max havi 2000 ft-ért+ sebesség növelő opcióval ez 600 ft....
Miután meg ettem az 1 giga adat forgalmat tudom lassítanak hogy ne legyen túl forgalmazási díj..... vagy esetleg a 6 gb-os adat forgalmi korlátosat érdemes a upc-töl megvenni? megeszem a 6 giga adatforgalmat utánna lassítás de ennél jobb a sebesség?
nekem erre kellene a mobil net: első sorban net rádió (állítólag 1,5/2 mb/ perc fogyaszt ez igaz??
tehát: olyan netes rádíot szoktaam hallgatni aminek csetje is van, a sok smiley eszi az adat forgalmat?
+skype+face(ezek tudom nem esznek sokat mert lemértem Netmeter nevű programmal)
tudom torrent kilöve, torrent helyett arra gondoltam hogy valahol megnézni a neten ha ez lehetséges... (film+mese nézése+ zenék)
+ hoxa ez csak fórum+haverok.hu ez is csak fórum.....+ xatos rádio ennek csetje is van
youtube azt olvastam hogy eléggé sok adatforgalmat generál....
Már utána jártam a dolgoknak és a telenor az ami működne itt, a vodafone mobilnetje itt nem jó szegváron....
Amit hiányolok a készülékből az a gps vagy micsoda amivel lehet navigálni....
Nah várom a véleményeiteket, hozzászolásaitokat és a sok segítséget, mind készülék ajánlásban mind mobilnetben....
ui: a mobilnetet az asztali gépemen probálnám ki, a telenornál van csak olyan lehetőség hogy vissza veszik, csak ugye ki kell fizetni a havídíjat, ez még mindig jobb megoldás mint az hogy oh hát aláírtam 1-2 év hűséggel csak jó lesz de ha nem jó akkor bizony fizethetem potyára.... nah értitek...
a többi mobilnet szolgáltatót azért sem próbálom ki mert hűség időhöz van kötve, de érdekelne akinek van....... nah értitek remélem
[ Szerkesztve ]
Comodó új távlatok...........
-
Chaser
legenda
válasz hamyka #20763 üzenetére
Akkor már a 10-es verziója, ami 1280x768-as ips paneles, 75k.
szerk: Igaz, amit te mondtál az is majdnem 10-es, 9.7", de csak 1024x768, és mivel 4:3 képarány, ekkora méretben már sztem nem túl jó úgy a gép, a 10" az 16:10-es és nagyobb felbontású is, ekkora kijelzőn már elfér a HD felbontás, főleg ha csak 5k-val drágább. HW-ük ugyanaz, a 9.7-esben akku nagyobb néhány száz mAH-val, szóval elhanyagolható.
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
hamyka
senior tag
válasz hamyka #20763 üzenetére
(Bocsi lejárt a szerkesztési időm de ezt még hozzá írom)
Játszani is jó lenne rajta.....
Nah várom a sok sok segítséget mint mobil net ben hogy melyik lenne számomra a legjobb illetve hogy melyik tablet....
Azt tudom hogy a tablet teljesen másvilág mint az asztali pc, a telenornál mutogattak ezt-azt a tableten, arra kérdeztem rá hogy hogy lehet vírus írtot feltenni rá, bement a tableten valami web áruházba vagy mibe és ott volt a rengeteg virusírtó.....
a Tabletek már ilyenek hogy van rajta 1 web áruház aminek a keresőjébe beírom hogy mit is keresek és megtalálja? tehát nem olyan mint az xp hogy mindent úgy kell hozzá külön megkeresni?
Jah és azt is tudom hogy az összes Android izé az az Linuxot használ vagy mit ( Operációs rendszerre gondolok)
Ill mondták a telenornál hogy más játékok is működnek rajta csak emulátor kell hozzá és a kérdésem az lenne ezzel kapcsolatosan hogy ha emulatorral használok 1 játékot nem fogok vírust bekapni??
Telenornál azt mondták hogy én magam nem hozhatom helyre csak is a szervíz hozhassa helyre ha vírust kaptam be vele....
Androidra (gondolom az összes tablet ilyen rendszerű és Linuxos vagy tévedek?) kell egyáltalán vírus írto?
A Telenornál azt mondták hogy ajánlani szokták, a neten azt olvastam hogy teljesen felesleges rá vírus írto....
Ill pl: Msn-ni akarok akkor csak belépek abba a bizonyos web áruházba be írom hogy: Msn Messenger és meg találja és tölthetem is lefele??
Ill mindenféle jó tanácsot szívesen veszek
-
hamyka
senior tag
válasz Chaser #20764 üzenetére
Huuha Nagyon köszi a segítséget
Egyenlőre csak segítséget kérek meg nézelődök
a 3 g pont jó mert itt Szegváron 4 g az még nincs tudtommal........
Ja és melyik füllhallgatót javasolod/javasoljátok hozzá ha ezt veszem meg??
Ill ebbe sincs gps?
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz hamyka #20769 üzenetére
Nincs GPS, de BT van és külső egységgel megoldható a használata. Füllhallgató standard 3.5", tehát olyat használsz vele amilyet akarsz. Hogy ebből kinek mi jön be ez eléggé szubjektív. Valami multiban nézz/tapogass meg minél több tabot, akkor fogod tudni hogy neked melyik méret a megfelelő. 10"-t pl hosszú távon kézben tartani elég macerás sokak szerint. 7"-osak tömege kb feleakkora. És ott van egy esetleges külföldi rendelés lehetősége is, csak ott ugye nincs gar - illetve macerásabb intézni -, viszont 30-40k-ért már elég korrekt 7" IPS paneles gépeket kapsz jó hw-rel. Az IPS azt jelenti hogy sokkal élénkebb színei vannak és nagyobb betekintési szögei, tabletben én mindenképp csak olyat vennék.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
pinnacle
nagyúr
válasz pinnacle #20754 üzenetére
Nem tudtok valamit az új modellekről? Ha egyhamar nem jönnek ki, akkor most talán a legjobb ár/érték arányú tablet a MyAudio Tablet Series10 1016DCC?
hamyka Telenornál a 100MB-os előfizetésnél, ha túlléped, nincs lassítás. Nem tudom, hogy meddig tart ez még, de kérdezz rá a Telenor topicban is.
[ Szerkesztve ]
-
hamyka
senior tag
válasz pinnacle #20772 üzenetére
ja csak aztán fizessem rá a gatyámat is mi?
és melyik csomag ez??
Bocs, nem akarlak-akartalak le hurrogni, bocs ha megbántottalak tudom csak segíteni próbálsz ami hálásan köszönök is csak próbálom megtalálni a legmegfelelőbbet (már ha létezik ilyen))
Írj továbbra is és a többiek is
-
hamyka
senior tag
válasz devast #20773 üzenetére
bocs hogy belekotyogok de digis mobilnet?
Ha digis mobilnetről van szó akkor az elég gyatra nem?
Nah annyira nem értek hozzá csak kérdezem....
Remélem írtok továbbra is és vesézzük ki hogy melyik a legjobb
és írnál róla többet??
többi ajánlat is érdekel
-
pinnacle
nagyúr
válasz hamyka #20774 üzenetére
Nekem Okostarifa 90 van, de a Telenor topicban hamarább találsz megoldást.
-
osztraksajt
őstag
Arra nem tud megoldást esetleg valakk hogy MA808dc gépen az "időkép" alkalmazás menjen? Bár egy csomó 3D játék (pl az ingyenes COD) sem indul el inkopatibilitási hibaüzenettel. Chainfire lenne a megoldás? Vagy a ritka kijelzőfelbontás nem tetszik az alkalmazásoknak?
-
devast
addikt
válasz hamyka #20777 üzenetére
A digi-nek nincs mobiltelefon hálózata... a digis mobilinternet csomagok a telenor hálózatát használják => ugyanolyan szolgáltatás mint a telenoré. Tudod, virtuális mobilszolgáltató.
Azt meg hadd ne nekem kelljen megnézem, hogy xyz helyen van-e lefedettsége... és meg sem rendelem helyetted, ha szeretnéd akkor sem[ Szerkesztve ]
-
hamyka
senior tag
Az már nagyon durva hogy a t-home a Samsung Galaxy Tab 8.9 LTE készüléket 190 ezerért akarja eladni ha nem igényelsz hozzá semmit.... na csak mondom most néztem meg
A Thom-nál is voltam Pénteken azt mondta a fiatal kiscsajszi hogy nettel együtt adják el a tabletet
Amít ajánlottatok MyAudio Tablet Series10 1016DCC készüléket jelenleg ez a legjobb? jó oké a mac sokkal jobb lehet de az baromi drága, ez sem 1-2 ft......
Illetve ez a MyAudio Tablet Series10 1016DCC készülék nem winchesteres hanem micro sd kártyás, tehát ha a zsebemben van (már ha befér a zsebembe, nem fog akadni a zene??)
ill megemlítenék egy másik tablet gyártót, lehet ismeritek is, az Archos-ra gondoltam, ők winchestereset csinálnak, van valakinek Archos tábla gépe? írna róla nekünk/nekem? érdekelne a véleménye hogy milyen meg hogy akadozik-e a zene mikor a zsebében van és megy sétálni vagy esetleg futni
Bár úgy is azt mondjátok hogy érdemes várni a tablet vásárlással, én sem akarom elkapkodni, csak érdekel/érdekelt hogy melyiket ajánljátok, mint mondtam lehetne ajánlani a mac-ot is ha csinál table gépet de azt soha nem fogom tudni megfizetni....
Írjatok továbbra is
[ Szerkesztve ]
-
-
T-bag
tag
MyAudio-nak úgy látom szerencséje lesz mert a Wayteq új táblája is a nyomorék 4:3-as képarányt erőlteti.
-
laszlohu
addikt
Egy másik fórumon olvastam, hogy
bizonyos esetekben a wifi probléma nem is probléma, ui.
a beépített jelerősségmérő nem pontos adatokat szolgáltat,
az alábbi progival megnézhető a tényleges jelerősség : -
-
hdman
őstag
hamyka: tehát ha a zsebemben van (már ha befér a zsebembe, nem fog akadni a zene??)
Ezen felröhögtem, jó nagy zsebed lehet, ha 10" belefér
Kamera van benne, elől hátul 2mp, ezt rosszul tudtad.
nem tűnik rossznak szerintem, csak hát 1 pötyet nagy
Ezt hibának felhozni? Van 100 féle méret, válassz kisebbet, és megoldódott a problémád
pusihusi: akkor rohanás szegedre
pinnacle: van saját topikja, itt: [link]
Sopron city :)
-
tm5
tag
Sziasztok, erre valami ötlet?
-
pinnacle
nagyúr
Köszi hdman, tjb007! Arra számítottam, hogy az új WayteQ, ConCorde olyan lesz, mint a MyAudio 1016 és akkor a hazai support miatt könnyebb lenne a választás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 1000GB SSD
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad Pro M2 11" 2026.03.30 Apple jótállás névre szóló számlával
- iPad 10th. 64GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 98%/p3808
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest