Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fateys
tag
Wayteq xTAB-80 tokja vajon mennyire lehet gáz myaudio 8 DCC-hez?
Most méregettem:
A wayteq 3mm hosszabb,ami nem gond. Viszont szélesebb 1,5 cm-el. Magyarul fektetett helyzetbe 1,5cm-et lecsúszna a myaudo a tokba Mondjuk a kamera miatt ez amúgy se árt.Vastagságuk kb ugyanaz.Xiaomi Redmi 4X + Mi Band 2
-
buek1967
tag
Pár hozzászólással korábban linkelt video sample-t (Sok fehér madár repül) A MM-s 916dcc viszi gyári lejátszóval. Viszont Full HD-s 60 fps-es mp4-t már nem bírta. Lejátszás elindult, de kevés volt az erő. A 808dcc érdekes módon nem látta ugyanazon sd kártya kép- és videófilejait. Fura.
Siemens SX1-el kezdtem 2005-ben
-
tvamos
nagyúr
Mer az ujadrol ramegy a kijelzore a zsir meg a nedvesseg. Abba beleragad a por, meg a homok, a kis kvarckristalyok. Utana meg azt maszirozod a kijelzon. Persze, tudom, vannak olyanok, akik csak otthon a szobaban hasznaljak... azoknak, meg a majom-uvegeseknek nem kell!
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
Davebowman
senior tag
válasz nightshadow #20022 üzenetére
Vettem egy ilyen kis gépet 25k-ért, teljesen megérte. DSP DREAM 7, ami hiányzik az a bluetooth, de remélem találok hozzá OTA-s usb-s bt dongle-t, vagy adaptert, bármit. Akkor egy okosteló mellé(DEFY) tökéletesen ajánlható! Apropó valaki tud ilyen OTA-s bt-t?
Eladó/Csere: Xiaomi AX3600
-
mipityu
tag
válasz Osynho #20065 üzenetére
Tedd fel az aggro0626 B verzióját. Ne lepődj meg, amint belépsz a recoverybe elindul a telepítés és a végén újraindul. Ez visszateszi azt a recovery-t, ami a stock 0626-nak kell és ezután már fel fog települni.
Xiaomi Mi Note 10 Lite 8/128 - Teclast X98 Air 3G
-
Vovi1
aktív tag
A smartQ kütyükre ma kiadták a 4.1-es fw-t. Most töltöm le a kínai szerverről a Q8-hoz. Még valami: lejátszotta a 1080p-s videót. MX Player, hardveres lejátszással teljesen egyenletesen símán, szoftveresen kicsit rángatva. Továbbá: kipróbáltam külső USB-vel, egy USB 3-as pendrivot (EMTEC) sokkal gyorsabban felismert és kezelt, mint egy 2-est (SONY). Mintha fel lenne készítve az újabb USB-kre. Nem mért, szubjektív vélemény.
-
addikt
a kinai gépekhez van olyasmi támasztó/boritás mint ami az ipadhez kapható?
azaz másképpen kérdezve: van ebből univerzális?
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
tjb007
nagyúr
válasz Davebowman #20107 üzenetére
Az nem OTA hanem OTG, mellesleg meg hiába veszel hozzá BT dongle -t nem fog vele működni.
(#20111) f4lcon
Nincsen de talán idővel majd lesz.
[ Szerkesztve ]
-
-
rocket
nagyúr
válasz Fateys #20081 üzenetére
808DCC 212mm hosszu, 137mm szeles, 12mm vastag.
Ez az egyetlen ami talan jo lehet, rakell kerdzeni az eladonal a meretekre.
Billentyuzettel meg ez a termekleiras alapjan.
Jo elore sejtettem tokot kin lesz szerezni az eddigi nem szokvanyos 8 colos meret miatt.
Akinek van ilyen tabletje nezze meg legyen szives a speedtest.net weboldalt, delutan probaltam egy free wifit, weboldalt elkezdni tolteni, aztan valami itunes apple store link jon be, es nem jelenit meg semmit
#20085: Ez biztos nem jo, a kepen jol lathato,hogy 4:3-as keparanyu tablethez valo.
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
rocket
nagyúr
Ez is 4:3-as tok, szelesseget kell figyelni, az 137mm lehet, ez meg 170mm.
Egyelore kisebb problemakba utkoztem csak, NFS Shift jatszhatatlan, mintha kod lenne a palyan, semmit nem latni.
A masik USB-vel valo osszekotetesnel 2x nem valtott at storage modba, es utana kiirta, hogy rakjak be SD kartyat, csak reboot utan javul meg.Boot ido 55 masodperc.
Samsung Galaxy Ace-el konnyeden osszeismerkedtek bluetooth modban.[ Szerkesztve ]
-
kosarob8
aktív tag
Hali, segitseg kene, van vmi megoldas a hogyan masoljunk HD (ertsd 4gb-nal nagyobb) filmet memoriakartyara? Eloszor exfat-al probalkoztam de szomoruan vettem tudomasul h az android aztat nem szeresse, sima fat32re meg nem lehet ilyen nagy fajlt masolni. Tudtok erre vmi megoldast? Koszonom, udv
-
energy4ever
addikt
A MYAUDIO SERIES 8 808DCC az kétmagos(vagyis 2x 1,5Ghz-s?)? 40ezer Ft jó ár érte?
Lehet hogy hagyom a 25-ezer ft-os árkategóriát, és hogy ha most nem mondtok róla rosszat akkor ilyet fogok venni. -
Vovi1
aktív tag
válasz rocket #20117 üzenetére
A csatolt link szinte az összes megjelent Tab-hoz ad választási lehetőséget, csak keresgélni kell. Az véletlen, hogy pont az enyém szerepel a könyvjelző listámban ahonnan másoltam. Egyszerű vétel, szokásos időben jött, gond nélkül zárult.
A 4.1 fut, egészen remek, gyors, síma lapváltások, új megjelenítési formák, flasht nem akar lejátszani stb. Viszont a Play ebben gyári a szoft-ban is leáll hibaüzenettel, szóval még lesz mit barkácsolni, de legalább alapban rootolt.
[ Szerkesztve ]
-
osztraksajt
őstag
válasz energy4ever #20119 üzenetére
Épp arról írok most, szerintem most ez a legjobb ár/érték arányú cucc a magyar piacon
De bemész egy MM be valahol és megnézés az a legjobb. A panel betekintési szögei elég kopromisszumosak, egyénfüggő hogy kit mennyire zavar. Viszont az általad keresett árkategóriában max használtban találsz jobb panellal szereltet, viszont kétmagos prociról ne is álmodj max jövőre.
-
rocket
nagyúr
válasz Lucas Kane #20122 üzenetére
Lemertem, igaz meroszalagot nem talaltam, csak egy 20cm-es rotring primus vonalzo volt segitsegemre
-
zseko
veterán
Nagy nehezen sikerült összehozni egy videót a madaras tesztvideo lejátszáshoz:
[link]HR24.hu
-
Fateys
tag
válasz rocket #20116 üzenetére
Én egyre jobban úgy látom,hogy Wayteq xtab 80 tok jó lesz.
Wayteq xtab 80 mérete:150 x 212 x 10 milliméter
Myaudio 8 DCC mérete: 137x212x12 milliméter. kb én is ezt mértem le.
Hol itt a gond? 1cm szélesség...max teszek mellé vmit,mindkét oldalt 6-6mm-es kis sávba,hogy ne csússzon el,bár a 2mm vastagság miatt meg úgy fog szorulni,hogy szerintem nem csúszna el.
Szerintem jó lenne hozzá. és 3000ft,szóval nem para,kitámasztó,mágneszár,stb.[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi 4X + Mi Band 2
-
rocket
nagyúr
válasz Fateys #20126 üzenetére
Ki kell probalni aztan kiderul.
Ezt linkeltek korabban, de kepbol nem igazan latni, hogy ez most melyikhez van,mert van 4:3-as 8-as sorozatuk is.
Majd irok a MyAudio supportnak, es rakerdezek.
#20127: nem vittek tulzasba a kezikonyvet, nagyon alap lett.
[ Szerkesztve ]
-
rocket
nagyúr
Felraktam az uj rom-ot amiben van Magyar nyelv, 55-rol 40 masodpercre csokkent a boot ido.
Mas kulonbseget egyelore nem tapasztaltam.[ Szerkesztve ]
-
-
delbarta
senior tag
válasz delbarta #20093 üzenetére
808DCC
Na, utolsó jelentkezésem ezzel a tablettel kapcsolatban, ma reggeltől már megkapta a gazdája. Előzőleg azt írtam mennyi idő alatt merül le, most azt mennyi idő alatt töltődik fel kikapcsolódott állapotból fullra: kb. 4 óra.(#20135) CHIPman: Én a gyári képlopó billentyűkombival mentettem ezeket a képeket.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S3 + Samsung Galaxy Tab2 P5110
-
tibur5555
csendes tag
Ha egy app (esetemben az 576 Kbyte magazin) azt írja ki, hogy nem kompatibilis az eszkozzel (MyAudio 808DCC), akkor lehet valamit tenni, vagy felejtős?
Köszönöm! -
vamzi
senior tag
Az enyémen ezért van fólia:
Nem vitrinben tartom, hanem bizony cipelem magammal elég sokat. Hiába van tokja, akkor is kerülhet bele por, ami összekaristolja miközben a cuccok között mozog.
Illetve a matt felülete miatt, mert nem magamat szeretem bámulni a kijelzőben, hanem amit a kijelző ábrázol.Egyébként meg van hozzá stílusom, meg analóg joystick-om is, szóval van bőven mivel karistolni ezt is
-
Arménia43
csendes tag
-
vamzi
senior tag
válasz Arménia43 #20142 üzenetére
A magyarosítás menete:
Kiteszel háttérképnek egy szürke marhát, hímezel a hátlapra némi Matyó mintát. Szeletelsz a tetején egy kevés kalocsait. Majd mind ezt megkoronázod egy jó erős házi pálinkával!Nem tudom, hova való vagy, de ha Debrecen környéki, akkor SD kártyával kitudlak segíteni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 8th. 128GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p3812
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd 4/64Gb
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- Samsung Galaxy Tab A9+ 8/128GB ÚJ 12hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs