Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz Stalemate #50719 üzenetére
Előző hsz-ben arra tértél ki, hogy lehet más a kimeneti felbontás, most meg arra, hogy ez nem okozhatja problémát. - de miért nem értelmezed is amit leírtam, ha minden beállításod megfeleő legyen az 1080p vagy 2160p akkor nem lehet ekkora eltérés, ha erre nem figyeltél és csak egyik felbontás esetében jók a beállításaid akkor a másikon már eltérő eredményt kaphatsz.
Olyan érzésem van, hogy harapófogóval kell belőled mindent kihúzni, így nem lesz egyszerű menet.
Kicsit paradoxon így a két mondatod: akkor te miért erőltetted a Kodit már a legelején, ha te se voltál tisztában minden beállítással? - hol erőltetem? Kicsit nagyon nem érted amit leírunk.
Pont azért jöttem a fórumra, hogy tanácsokat kapjak, amiket kaptam is, és ki is fogom probálni, viszont ez nem 1 nap leforgása alatt történik meg. - akkor próbálkozz, másnak talán lesz ötlete, nekem nincs, mert nem látom, hogy mit kéne még belőled kihüzni, hogy kiderüljön valójában, mi is az igazság.
(#50721) sugarforce
Aki nem ért vagy nem akar hozzá érteni akkor inkább hagyja, sok más jó lejátszó van ami nem igényel ennyi odafigyelést, beállítást.[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- minigép/ i5 7500T (35W TDP)/ 16GB DDR4/ 256GB SSD/ wifi/ garancia/ ingyen foxpost
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest