Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• blakey

titán

válasz Stalemate #50719 üzenetére

Előző hsz-ben arra tértél ki, hogy lehet más a kimeneti felbontás, most meg arra, hogy ez nem okozhatja problémát. :F - de miért nem értelmezed is amit leírtam, ha minden beállításod megfeleő legyen az 1080p vagy 2160p akkor nem lehet ekkora eltérés, ha erre nem figyeltél és csak egyik felbontás esetében jók a beállításaid akkor a másikon már eltérő eredményt kaphatsz.

Olyan érzésem van, hogy harapófogóval kell belőled mindent kihúzni, így nem lesz egyszerű menet.

Kicsit paradoxon így a két mondatod: akkor te miért erőltetted a Kodit már a legelején, ha te se voltál tisztában minden beállítással? - hol erőltetem? Kicsit nagyon nem érted amit leírunk.

Pont azért jöttem a fórumra, hogy tanácsokat kapjak, amiket kaptam is, és ki is fogom probálni, viszont ez nem 1 nap leforgása alatt történik meg. :) - akkor próbálkozz, másnak talán lesz ötlete, nekem nincs, mert nem látom, hogy mit kéne még belőled kihüzni, hogy kiderüljön valójában, mi is az igazság.

(#50721) sugarforce
    Aki nem ért vagy nem akar hozzá érteni akkor inkább hagyja, sok más jó lejátszó van ami nem igényel ennyi odafigyelést, beállítást.

[ Szerkesztve ]

ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák