Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Stalemate

csendes tag

válasz blakey #50712 üzenetére

egyik oka a rossz/nem megfeleő beállítás de ha a 4K-t 1080p-re konvertálja akkor sem lesz ilyen a kép, ez megint a TV beállításaira vonatkozik

Előző hsz-ben arra tértél ki, hogy lehet más a kimeneti felbontás, most meg arra, hogy ez nem okozhatja problémát. :F

Nem néztem meg még meg az usb+kodit-t és mivel nem is pontos megoldást kértem (mivel több opció is van, hogy mi a hiba), hanem csak ötleteket, így CSAK a találgatásnak van értelme. Mivel a segítségkérésem nem ad kötelezést senkinek, hogy választ adjon számomra, és nem is panpogok ezzel kapcsolatban, így az erre irányuló válaszodat nem teljesen értem.

számodra az a megoldás ha a legegyszerűbb módszerrel a legjobb eredményt éred el, jelen esetben számodra valószínűleg nem az LE a megoldás. Nekem is több év volt mire megszoktam és elfogadtam a Kodit

Ki mondta, hogy számomra csak legegyszerűbb megoldás létezik? :D Kicsit paradoxon így a két mondatod: akkor te miért erőltetted a Kodit már a legelején, ha te se voltál tisztában minden beállítással? Pont azért jöttem a fórumra, hogy tanácsokat kapjak, amiket kaptam is, és ki is fogom probálni, viszont ez nem 1 nap leforgása alatt történik meg. :)

Új hozzászólás Aktív témák