Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    válasz mikrofon #88162 üzenetére

    Pár dolgot vegyünk ki a képletből, jelenleg mondjuk hogy ez nem releváns: A beállítások, a telepítés sőt a hűtés sem. ( ezek megoldhatóak gyorsan, ingyen - ezekkel nem akarok foglalkozni. mint pozitív-negítív dolog a filmezéssel kapcsolatban)
    Csak és kizárólaga médialejátszás rész érdekel, azon belül is a képminőség. Youtube sem. Az bármelyik androidos boxra feltehető ( Smart tube next)
    Sőt még a netflix sem annyira izgat, nem is értem miért akar mindenki azon rutinozni. Aki pl Nvidia boxot vesz feltételezem hogy nem ősrégi buta tv-hez veszi, az újakon meg mennie kell a tv-n a netflixnek hibátlanul, magán a tv készüléken.

    A 4k felkonvertálás sem szokott izgatni, eddig nem láttam nagy különbséget vagy nem tudom az miért is kell. Ha 4k-s at akar nézni valaki valamit akkor kell egy 4k-s film gondolom. ( ezt lehet rosszul tudom, erről nem tudok semmit így)

    Szóval csak a képminőség ami érdekel. Arra azt írod jobb. Tehát ha van egy filmem és lejátszom mindkettőn akkor az NVIDA-n valamivel szebb képet kapok. ( ami ízlés dolga is lehet)
    Az AFR akadozása szerintem viszont igen negatív tényező, ez a CE- és már előtte is hibátlan jó ideje. Szerintem ez fontos. A Passthrough is tökéletes CE-n, nem tudom az milyen nvidia-n.
    A DV az pozitívum ha valakinek tudja a tv-je, ha nem tudja akkor az is mindegy.
    De a lényeg hogy elvileg "szerinted" a kép szebb. Ez a lényeg, de köszi az összefoglalót, már teljesebb a kép. :)

    Még egy kérdés: az Ugoos-on droid alatt hasonnlítod össze? Mert én CE-re gondoltam

    Djnice: köszi ezt az infót is, ezek alapján nálam nem az NVIDIA felé dőlne a mérleg nyelve :)
    Főleg ha az árat is figyelembe vesszük - de az is lehet másodlagos is

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák