Új hozzászólás Aktív témák

  • Dale Cooper

    csendes tag

    Olvasva a topikot vásároltam egy itt többször emlegetett boxot, nevezetesen a Vontar X3-at.
    Mivel nagy a ház és sok a TV, már van itthon Zidoo Z9S, X20 Pro és Shield TV is. Azonban most nem akartam az új tévére egy újabb drága lejátszót és a CE is érdekel, így lett ez a Vontar box.
    Egyelőre nagyon felemásak a tapasztalatok vele, de hátha tudtok segíteni:
    - CE simán felment és jól is működik, távirányítót is be tudtam lőni. Viszont ha kikapcsolom nem lehet bekapcsolni, csak úgy lehet életre bírni, ha kihúzom a konnektorból és újra be (számomra már ez így életképtelen)
    - Vettem hozzá egy usb-s Vontar légegeret - távirányítót is. Minden újraindítás után nem érzékeli, csak ha kihúzom az usb adaptert és vissza. A sjaát androidos os-en is ez van.
    Tehát most az van, hogy egész napos meló után leülök tévét nézni a fotelba, tévé bekapcs, a box pedig meg se mukkan. Akkor felállok, kábelt kihúzom és vissza dugom ekkor már elindul a rendszer miközben én vissza ülök. De nem sokáig, mert hiába konfigoltam be a gyári távirányítót az egy használhatatlan vacak, minden kb 3-4. gombnyomásra reagál közel 10 mp-es késéssel... ekkor jönne az amúgy jól teljesítő usb-s Vontar táv, de ahhoz újra fel kell álljak mert ehhez meg az usb-t kell ki és be csatlakoztatni. Ez így ebben a formában teljesen életképtelen és használhatatlan napi szinten.
    - HDMI CEC teljesen felejtős, jó ha 10 esetben 1x működik a TV távkapcsolója.
    Tudtok ezekre valami megoldást?
    A CE kifejezetten tetszik, ha a box ilyen vacak, mondjuk egy normálisabb box, pl egy Beelink GT King, vagy egy Ugoos M6 Plus-nál nincsenek ezek a problémák?
    Van valami erre a bekapcsolós és usb-s anomáliára valami megoldás hogy használható legyen ez a Vontar X3 box?

    I never think of the future - it comes soon enough.

Új hozzászólás Aktív témák