Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Pelican #55693 üzenetére

    Van 1átalán GT-King -ed? :F

    Ha lenne nem írnál ilyeket róla! A távja LÉGEGERES sőtt ha a másik BOX.ba dugom CE alatt is TÖKÉLETESEN megy minden funkciója(légegér is) GT1.nél még a POWER gomb is működik ki-be kapcsolható vele!

    OTA van és menni fog(ha lesz majd hivatalos STABIL ROM), az egyetlen egy elérhető frissítés(2019.05.27) még csak fejlesztői(developer) verzió, az nem fog OTA-n kiabálni neked, de kézzel simán telepíthető SD ről és USB Burning tool-al is!

    a világító koponya tényleg elég furi, de abszolút nem zavaró, fél méterről már nem is látszódik mert annyira diszkréten halvány, hogy szinte csak foszforeszkál!

    2K felbontást(2560x1440) még szép hogy nem támogatja, de mondj olyan BOX.ot ami igen! Mert a kezem alatt megfordult az elmúlt pár évben bőven 100.feletti darabszám BOX.okból, de EGYIK SEM tudta a 2K felbontást! Amúgy sem monitoros használatra lett tervezve ez a box, TV nél meg ugye vagy FHD vagy 4K van!

    média lejátszással egyedüli probléma az, ami az összes többi BOX nál, nincs automata freki váltás amúgy megeszik mindent, 4K 60FPS HDR.t is röhögve.

    Melegedés én próbáltam meg izzasztani de nem sikerült több óra nyaszatolás után se volt 55-60.foknál melegebb, szóval nem nevezném melegedősnek!

    USB a hátsó 2.0 pont a RF-vevőre(és UPDATE) van kitalálva, de ha nem lenne elég az oldalsó 2db USB3.0, van még belül a BOX on még egy USB2.0 és egy USB3.0 port is csak nincsenek ki vezetve!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák