Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz gabywap #5525 üzenetére

    Látom neked se megy az olvasás értelmezése........

    Leírtam hogy: részletesen nem tudtam tesztelni mivel ahoz végig kell nézni legalább 2-3.filmet és ha nincs zöld villogás akkor lehet mondani hogy minden oké!
    Most hiába próbálgatom több féle anyaggal etetni a 103M0 ra lefrissítve sem jött elő ilyenkor, csak mikor teljes filmeket próbáltunk(legalábbis nálam)! És ott sem egyből mert volt hogy 30-40.percig semmi bevillanás nem volt utána hirtelen meg volt 10.perc alatt vagy 10-15 szer, aztán 20.percig megint semmi, szóval totál random!

    Másik: azért nem 2-3.kattintás és kész a művelet és újból gyári 102M0 rom fogad, TWRP alól kell ügyködni! És azt is tegyük hozzá hogy elvileg S912. re még nem létezik TWRP, de nekem van amivel hibátlanul megy a S912 is! :)

    Tehát majd 7Végén ha részletesen teszteltem, és megint minden olyan mint gyári korában(tehát semmi zöld villogás) majd leírom mit és hogyan kell!

    De lehetséges hogy teszek itt is egy próbát másik BOXnak a romjával, mert sikerült megszereznem a gyári GT1_103M0.img -t is, és már ki is próbáltam vele az USB Burning Tool-t hogy ha gond lenne és letéglázom a BOX -ot legyen hová nyúlni ne maradjon tégla.

    Nem akarom itt is el játszani amit pár hónapja az s905 ös Egreat MXq Pro 4K -val, hogy szépen letégláztam aztán fél napomba telt mire vissza hoztam az élők világába, mivel hiába volt róla teljes TWRP mentésem, a ram vezérlő partíciója nem kerül twrp alatt lementésre, és azt szépen felül írta egy kapkodásból feltett S805.os ROM

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák