Új hozzászólás Aktív témák

  • Kapanyél

    őstag

    válasz blakey #48140 üzenetére

    Nem a közösségi fejlesztésről van szó, hanem a körülöttem lévő cuccokról. Éves szinten milliós nagyságrendben költök kütyükre, hogy mindenből a lehető legjobbat hozhassam ki. Ez a hobbim. És hiába: kurvára bosszantó, hogy hiába van valamiből a legjobb, az is szar. Teljesen kiábrándult vagyok, komolyan fontolgatom, hogy kidobok minden civilizációs kütyüt a francba, mert csak felbasz teljesen, hogy mennyi pénzt és energiát teszek bele a környezetembe, ezzel is mennyi időt elvéve magamtól és a családomtól, csak hogy nekem és nekik a legjobb lehessen. De szerintem ezt te nem érted...
    Szóval nem, nem a közösségi fejlesztéshez rossz a hozzáállásom, pontosan tudom, hogy hobbiból csinálják, ingyen és örülni kell a munkájuknak. De tényleg nem értem, mi a francért kell egy működő rendszeren változtatni? Mennyivel lett jobb, hogy kibasztak kb. ötezer felhasználóval, akik bizony nem értenek hozzá úgy, mint itt kb. öten? Mert szerintem semennyivel.

    És pont egy órája ezzel cseszem el az életerőmet:

    If you are using a device with one of the above IR remotes you can re-enable support by executing
    the corresponding command below via SSH and rebooting.

    echo "meson-ir * mecool" > /storage/.config/rc_maps.cfg

    - SSH-n nem érem el, root/openelec-re kidob. Ha kikapcsolom a configban a password kérést, akkor is.
    - a mecool-os .cfg-t nem találom az install mappában, mert ott csak a device tree-k vannak.

    Sebaj, letöltöttem egyet, most majd megpróbálom Total Commanderrel hálózaton keresztül bemásolni a .config mappába, hátha jó lesz.

    Érted már mi a bajom? Hogy tegnap működött, ma meg a feleségem nyomkodja az ötvenezres Harmony-t és a gyerek várja a mesét... és semmi. Miért nem lehetett egy szaros menüt beletenni a config addon-jukba?! "old IR remote - enable"

    És igen, hisztizek, mert ha erre a szarboxra nézek, csak az jut eszembe, hogy mekkora egy fos, pedig vagy $90 volt, nem a legolcsóbbat kerestem. És körbenézek a lakásban, mindenhol egy fél fizetést látok, ami hányaveti módon van összetákolva és azt érzem, hogy nincsen hova tovább... egyszerűen tehetetlen düh van bennem, hogy a keményen megdoldozott pénzért képes vagyok megvenni a legjobb dolgokat és azok is szarok. Akkor mégis mit vegyen az ember?! Kinyitom a lesemírommennyibekerül autóm ajtaját és a szutykos jeges esővíz rácsöpög a gyerekülésre, a kisbabámra! Hogy a radiátorhoz vett atomdrága digitális okostermosztáthoz nincsen megfelelő adapter az itthon kapható leggyakoribb szelephez, ezért esztergáltatnom kell hozzá. Hogy ehhez a boxhoz is kellene vennem egy USB-s WiFi adaptert, mert ami benne van, annál egy indián is gyorsabban tolja füstjelekkel. És ez egy kifejezetten ajánlott box itt!
    Szóval kérlek, ne mondd nekem, hogy én vagyok a balfasz, amiért nem állítottam át a default auto-update kapcsolót disabled-re, mert ez igenis a hanyag, leszarom, alacsony minőségű hozzáállás eredménye. És attól, hogy ingyen van, még nem kellene ilyennek lennie. Mert ha pénzt kapnának érte, nagyon is sokat, akkor is pont ilyen lenne. Lásd a fos S400-at a házam előtt.
    Bocs a dühöngésért, tényleg minden napra jut két ilyen szar már és nagyon elegem van, hogy mindig én vagyok a hülye...

    Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!

Új hozzászólás Aktív témák