Új hozzászólás Aktív témák

  • peterk

    senior tag

    válasz ztsoft #44825 üzenetére

    Az entware telepítése után átállítottam a root shellt bash-ra, és root könyvtárban vannak .profile, .bashrc fájlok is, amikbe tettem ezt-azt. Az a gyanúm, hogy azért nem tudok belépni, mert valami nem fut le rendesen (nem találja a fájlt, mappát, stb.)

    De most, hogy mondod a fájl kezelőt.... teljesen hülye vagyok. Simán átnevezem a root mappát időlegesen file kezelőben, és ha ez a gond, akkor be kell tudnom logolni utána. Köszi!

    Más. Megjött az a jóárasított X96 nekem is. (Az a pár hete linkelt 1GB, 8GB, S905X-es kis kütyü valami 20 dolcsi volt, köszi annak aki linkelte). Gyorsan kipróbáltam, minden oké vele. Röhej, de még a gyári androidja is jobban tetszik, mint a BB2 gyári rendszere, annak ellenére, hogy ezen egy 6-os őskövület van. :) De mindegy, mert törölni fogom, ez CE only box lesz. A kérdésem is ezzel kapcsolatos. Bootoltam MMC-ről 8.95.2 CE-t, a gxl_p212_1g.dtb -t használtam, CE honlap szerint ez a hozzá való. Még nem teszteltem, de szépen elindul, működik, felteszem jó lesz.

    Namost, látok ebből a dtb-ből még gxl_p212_1g_g9sx.dtb, gxl_p212_1g_lepotato.dtb, gxl_p212_1g_nand.dtb, gxl_p212_1g_slowemmc.dtb verziókat is. Ezekről tudja valaki, hogy miben is térnek el? A nevek alapján vannak tippjeim, de inkább megkérdezem. Ha a belső nand-ra akarom majd telepíteni - ez lesz a történet vége, ha kipróbáltam MMC-n és megy -, akkor használjam inkább a *_nand verziót?

    Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!

Új hozzászólás Aktív témák