Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz jojoker08 #3674 üzenetére

    OTG porton tudod (elvileg) frissíteni a Amlogic USB Burning Tool -al (ha OTG -n nem ismerné fel a boxot a géped, akkor vagy USB1 vagy USB2. portokba kell próbálni, de oda ugye USB-A <=> USB-A kábel kell, nekem ilyen kellett mivel a MXQ Pro4K -n nincs OTG)

    Viszont van egy pár dolog ami nélkül nem biztos hogy sikerülni fog! Mert a neten található leírások szerint nekem se sikerült mert vagy el sem kezdte feltenni, vagy a végén dobott hibát és nem ment végig az update!

    Nekem sajnos szét kellett szednem a BOX -ot és a NAND chip 29 és 30.as lábát rövidre kellett zárnom [tovább bonyolította a dolgot hogy nekem a NAND chip már BGA tokozású volt és nem látszódtak ki a lábai mivel a chip alatt vannak] és így rádugni a gépre (mert ez nélkül a világért nem ismerte fel a gép a boxot, hozzáteszem én előtte egy S812.es ROM -ot írtam fel a boxra nálad valószínű ez nem fog kelleni)

    Az sem mindegy melyik verziót használod a Amlogic USB Burning ból! nekem kizárólag a v2.0.7.2_build2_12 al sikerült felírni a gyári IMG -t!

    a másik trükk, hogy a boxba NEM KELL SEMMIT BEDUGNI TÁP KÁBELT SEM és a reset/recovery gombot benyomod és nyomva tartod majd ezután dugod az OTG/USB -t a boxba és továbbra is nyomva tartod a reset gombot vársz még 2-3.másodpercet majd elengedheted a reset gombot, ha ez megvan 2-3.másodperc múlva látszódni kell a USB Burning Tool progiban a boxnak!

    a beállítás is fontos mert ha nem jól van beállítva, akkor is hibával leáll a vége előtt!

    így jelöld be amit látsz bekeretezve

    a Amlogic USB Burning_v2.0.7.2_build2_12 ide feltettem neked

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák