Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz szabi__memo #25849 üzenetére
Nem, de jónak tűnik, LE 8.90
Android alatt nagyon érezni a 3GB RAM-ot, nagyon gyors, de csak holnap fogom azt kipróbálni, most az LE-t raktam rendbem mert azt szeretném használni, holnap a droid részét fogom átnézni, ha lesz időm.(#25852) headhunter
Igen, nem jön rá semmi. Azt nem tudom, hogy az bevállalható-e vagy sem.[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz Oszilaci #25854 üzenetére
Nem értem, most üzemeltem be az M8S Pro L-t, LE-t indítottam és SMB tökéletes, IP-t adok meg, nem tallózok.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Oszilaci
senior tag
válasz blakey #25858 üzenetére
neki futok ip-vel ,hátha ,bár nem hiszem hogy lenne különbség a tallózás és az ip ,megadás közt de én már semmin sem csodálkozom
gyerekek gépén ,saját htpc-men ,fateréknál a tv-n (androidos) simán ment a smb
betallóztam ,jelszót kérte adott mappához és ment tovább.[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
válasz Pelican #25844 üzenetére
Ez a legjobb progi valóban, illetve szinte csak ez van ami jól működik. Sajnos a vízjel random módon jön elő, van amikor egy nap után van amikor óránként. utána eltüntethető, néha elsőre néha újratelepítéssel. Odaírja hogy kell neki valami 150 pont, de hogy honnan vagy miért azt nem.
Köszi hogy megnézted. Akkor azt jelenti egyébként hogy a boxodon is ott az értesítési sáv, az sem tünteti el alapból ( ilyen dolgok amikre kicsit jobban kellene figyelni kis kínai barátainknak)
Milyen box ez hogy azt is tudjuk?[ Szerkesztve ]
-
Oszilaci
senior tag
vajon mitől lehet hogy a tv-n random megjelenik a felbontás,hang infó OSD ? annak elvilek csak akkor kellen ha forrást váltok ,4K-n szinte percenként
-
bostone
addikt
Beelink mini mxiii készülékeken volt szerencsém próbát tenni az hbo go, illetve netflix alkalmazásokkal. Az előbbit a play áruházban értem el, a netflixet a neten vadásztam le.
Hd tv-n elfogadható minőséget produkált mindkettő.
Full hd esetében kevésbé kielégítő minőség az eredmény. (Samsung "okos" tv, saját alkalmazással, ragyogó képet produkált)
Nem ért meglepetésként a látvány. Több felhasználó csalódottságának adott hangot az általam felkeresett helyeken.
A működésükkel egyébiránt nem volt gond, stabilan, zökkenőmentesen szolgáltatták a szolgáltatni valót.
Az utóbbi hetekben terveztem lecserélni az eszközparkot erősebb vasakra, de így kissé tanácstalanul állok az ügy előtt. A számomra minden igényt kielégítő, jó minőséget biztosító libreelec cuccot leváltani egy visszafogott teljesítményt kínáló, de annál drágább lehetőségre?
Nooormális?
-
junkpod
veterán
válasz -szabi- #25834 üzenetére
Csodalkozol?
Kérdezték, válaszolunk, majd kioktattok vagy figyelembe se veszitek a választ, összefoglalót, 3mal ezelőtt írt hsz-t vagy mint te is kijelented, hogy nem fogsz jelszót beállítani...
Most meg ez a minősíthetetlen vulgaritas egyesektol. Remélem repül a ban.
Fel se fogom mi lett ezzel a családias topikkal. Jönnek az új userek és csak kovetelőznek, nem értenek semmit...[ Szerkesztve ]
Box's don't touch!
-
hunaqua
addikt
Urak
Aki használja a gyakorlatban, mi is jelenleg a gond S912-nél LE alatt? 4K vagy HDR hiánya,vagy?SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
blakey
titán
válasz szabi__memo #25875 üzenetére
Mert ez nem Krypton és S912-re ez lehet a legjobb. A Leia jobb lesz mint a Krypton, lejátszás szempontjából, már most, alfa állapotban, is egész jó, az általános fájlokkal semmi gondja, gyönyörűen visz mindent, ma ha lesz időm akkor lehet, hogy még tesztelek. A Kszaq féle változatok valószínűleg stabilabbak de nagyon kiváncsi vagyok a Leia-ra. Mivel mindenképp új kártyát kellett írnom így adódott, hogy kipróbálom a jövő rendszerét.
-
blakey
titán
válasz hunaqua #25879 üzenetére
S912-nél LE alatt gyakorlatilag minden megy, HDR is meg a 4K is működik, nem ebben lehet gyengébb, de a fejlesztők tesznek róla, hogy ne lássuk a gyengeségeit. Most próbálgatok egy S912-est, egyelőre nincs működési különbség az S905(X) boxokhoz képest.
-
dugynok
senior tag
válasz Ejelhar #25836 üzenetére
Köszi, ez most jól jött nekem Igaz telefonon droidon file kezelő, de valamiért (szerintem valami win frissítés bacta el - friss telepítés) tallózni nem tudtam az smb hàlózatot, pedig làtni làtta a hàlózaton a laptopot. Jelszavas fiókot csinàltam és megadtam a dolgokat és megy! Érdekes, mert boxon meg (droid), tallózàs nem ment, de, ha az elérési utat (smb://..) adtam meg fel lépett rà jelszavas felhasznàló nélkül, telón ez se ment.
Szóval köszi -
blakey
titán
válasz szabi__memo #25884 üzenetére
Általános fejlesztések miatt, na meg van netflix, amazon, hamarosan hbo, szóval jobb lesz.
-
yerriko
újonc
Sziasztok!
Idő szűke miatt nem tudok sokat vissza olvasni a topicon. Így félve merem megkérdezni hogy szerintetek lehetséges e számítógépben levő dvd olvasót megosztani médialejátszóhoz, vagy inkább szerezek be egy külső olvasót a lejátszóhoz?
Vannak dvd-im amiket szeretnék tv nézni, ehhez kérnék segítséget.
Üdv.
-
TCr
veterán
válasz Oszilaci #25860 üzenetére
ÚR ISTEN Te jóember, napok óta nyomjuk itt a fórumon, hogy a tallózás nem működik, csak IP beírásával (még linkeket is kerestünk a mikéntjéről), és most képes vagy beböfögni ezt a mondatod???
"neki futok ip-vel ,hátha ,bár nem hiszem hogy lenne különbség a tallózás és az ip ,megadás közt"
Hát a pofám leszakad, komolyan.
https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
-
Beni2360
félisten
válasz yerriko #25888 üzenetére
4-5 ezer Ft-rt kapsz erre a célra fejlesztett célhardvert DVD lejátszót. Annyiba van egy külső egység is .
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
blakey
titán
válasz szabi__memo #25887 üzenetére
Minden megy, nincs probléma semmivel, egyelőre.
-
hunaqua
addikt
-
blakey
titán
válasz hunaqua #25896 üzenetére
Nem, van NAS-om, gépem, ezen nem szándékozom mást csinálni, mint filmeket nézni, zenét hallgatni.
-
-
hunaqua
addikt
válasz blakey #25897 üzenetére
Az 905 és a 905w is nagyon stabilan kezeli .Vennék egy 912-öt is,de ha dobálja akkor az nekem nem jó.
Beelink GT1 Ultimate 3GB DDR4 + 32GB EMMC TV Box
..ilyet néztem
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700KF - Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC // i7 8700 // RTX 3070 // 16gb 3200MHz RGB ram // vízhűtés // SSD+HDD + Ajándék billentyű
- AsRock B550M, Ryzen5 5600X, RX 5700 XT 8GB, 32GB DDR4 3200MHz, 500GB Gen4x4 M.2, 500Gb HDD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 Rog Strix / 32GB DDR4 / 480GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest