Hirdetés

Aktív témák

  • #70339072

    törölt tag

    válasz koko52 #2294 üzenetére

    Megint tévedsz,, olvass vissza.
    Az összes döntésem tudatos volt.
    az AIO-m 65 fokig engedte fel cine 23 alatt a 10700k-t, úgy hogy BIOS-ban minimumra van tekerve a szivattyú és a ventije is azaz csak 60 fok fölött kezdhet el tekerni amit érdekes modon még sem tesz meg max 25 dBa-en tartva a zajszintet.
    A kikapcsolt Hypertreading meg gondoskodik arról hogy még alacsonyabb hőfokon igen baráti wattokon üzemeljen biztonságosan mert nekem ez így is elég.
    Ezzel az AIO-val a mélyen tisztelt foshab teneager youtubeos barátaid 80 fokokról beszélnek OC nélkül rádásul ezt meg is szellőztetik a honlapjaikon hangosan fikázva és lehülyézve a thermaltake mérnökeit vagy az alaplap gyártókat hogy egy szar amit gyártottak. Ilyen és ehhez hasonló csapatok videóit posztolod engem is lehülyézve és amikor visszaposztolok egy 30 éve ezzel foglalkozó tapasztalt embert aki lassan 50 éves és nem most látott először BIOST Processzorokat, azt is lehülyézed. Mond kedves Fórumtársam. Miért tiszteljek ilyen feltételeket?
    Jó magam már a youtube megszületése és az internet alakulgatása előtti idők óta PC-kel foglalkozom "azok előtt" akik most orrba szájba nekem is próbálják osztani az észt, mikor ők még kattogós falepkével szaladgáltak nos kisbarátom én már akkor a tv-nek rendereltem animációkat, reklámokat és filmrészleteket. De, Egyet mára megtanultam. Sajnos a sok információ és dezinformáció között elvész nem csak a gyerek, de a tisztelet is.
    És linkelhetsz bármit ide. 6 mag 12 szállal OC nélkül sosem fog utolérni akár renderingben sem 10 mag 20 szálat akár mit mondanak a Tapasztalt ryzenes barátaid.
    Ülj oda elé és nézd meg. És akkor majd rá jössz.
    vagy nézd meg mit tudnak az 5600x eid renderingben aztán gondolkozz el ezen.
    ezeket az eredményeket még alaphangon is agyonverte a 10700k-m.
    ennyit arról hogy az 5600x a 10900k-t veri.
    [link]

Aktív témák