Új hozzászólás Aktív témák

  • wolfman

    veterán

    válasz belaazallat #39027 üzenetére

    Köszönöm az ötleteket.
    Ahogyan ítam is, bár nem részleteztem, de minden hardverkomponenst cseréltünk cimborákkal pár órára és mindegyik cseréje után is megmaradt a jelenség. Ha memória teszt közben összeszarja magát a rendszer, akkor is csak vezérlő vagy alaplap hiba lehet, mert memória modulokat, VGA-t (1080ti, HD7580, most 3080 van benne) CPU-t is cseréltem már benne (most Ryzen 3600 van, de 2700 is volt próbálva).

    Amit még nem próbáltam, az hogy lehúzom a SATA portokról a HDD-ket vagy a rendszert másik SSD-vel próbálom ki (jelenleg egy M.2-es Samu 970 EVO-van benne, másik M.2.-vel vagy SATA SSD-vel is próbát megér).

    #39028 jokeph: Blizz app nem lehet, mert mit mondottam, minden erőigényesebb játék is kiakad, talán még a BF1 ami nagyon ritkán, de már az Ori játékok is, Mass Effect is, Forza Horizon 4-is, haver játszott nálam a Warthunderrel, ez mocsoksokszor leállt, meg játszott az Empire at Warral, ez talán 2x állt meg., stb. Mindegyik ugyan úgy egyszerűen leáll egyik pillanatról a másikra. Ellenben nemrég kitoltam a Day of the Tentacle Remastert, Enclave-t, meg a SW - Dark Forces javított változatát, ezek hibátlanok. Lehet mondjuk, hogy a WiFi-t meg a LAN-t is letiltom legközelebb, hátha ott akad valami.

    Háttérprogramok a FanExpret az asus gyárija, több verziót is kipróbáltam. LGhub, a Logi progija, WinDefender, de Avast mellett is ez volt. Torrent vagy Messenger app szokott lenni, de ezek nélkül is megvan a leállás.

    A rendszert próbáltuk már AIDA CPU, GPU stresszteszt progikkal, Benchekkel, ezekkel semmi baja nincs, lefut mind.

    [ Szerkesztve ]

    „Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei

Új hozzászólás Aktív témák