Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz jokeph #30787 üzenetére

    Grat hozzá! :C SC2-zni szerintem a legjobb ebben a szériában, kíváncsi leszek mit mutat majd nálad a gyakorlatban. :K Azért majd adj neki valami értelmes ram beállítást, pl. egy jó kis 3700-3800Mhz + alacsony időzítésűt.

    R23 multiban azért érezni a magok hiányát nyilván, nálam majdnem 10 000 pötty, de ennek nem is ez az erőssége. :N

    #30790 nexwo : Egyértelmű, hogy bizonyos jól párhuzamosítható feladatokban a 3900X péppé veri. Sőt, biztos vagyok benne, hogy a közeljövőben pár játék cím is jöhet, ahol ez lesz a helyzet. Ugyanakkor a jelenlegi kevés magot, de alacsony késleltetést igénylő játékoknál az 5600X tűnik lényegesen erősebbnek. Szerintem nem is csaka magasabb órajel és IPC, hanem a CCX-ek hiányára visszavezethető lényegesen alacsonyabb késleltetések miatt. A 3900X-en elég komoly mértékben lehet akadálya a skálázódásnak, hogy csak 3-3-3-3 mag tud egymással gyorsan adatot cserélni. Lásd: [link] (forrás [link] ).

    #30796 fanti : A probléma ott van, hogy az ember nem az átlag FPS-el játszik, ami magas felbontásban, erős GPU-limittel nyilván jó(nak tűnhet), miközben a minimumok mérése sokkal nehezebb, mégis óriási hatása van a játékra, hiába van átlagosan jó FPS-ed, ha a húzósabb pillanatokra be-beszaggat. Lásd: #30129 MPowerPH, pedig fórumtárs is GPU-limiten játszik, magas felbontásban.

    "akkor én a szegény kis RX 5700XT-vel ne is lépjem át pl. az 1280x1024-es határt"
    Pont Te írtad valamikor, hogy neked a 60FPS is untig elég, V-sync-el... [link]
    Így nem csodálom, hogy kb. mindegy a CPU.... :DDD Én ilyen paraméterekkel inkább el sem indítok egy multi FPS-t. :N

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák