Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz fudi2002 #25667 üzenetére

    Szerintem felesleges. Az csak frissen jó. :P

    (#25669) Aljasvip: "a sweet spot-ot kell itt is megtalálni"
    Tökéletesen egyetértek. :K

    "a lokális csúcspontokat adó magokat"
    Nem feltétlen egész magokban érdemes szerintem gondolkozni. A magokon belüli hotspotokkal inkább, szerintem. Nyilván, ott is igaz, amit írtál, egy optimumot kell megtalálni.

    "nyilván ott jó fej lesz és nem termel majd veszteséghőt"
    Nyilván lesz, nem is állítottam, hogy nem lenne.

    "Nekem úgy tűnik"
    Nekem pedig úgy, hogy néhány 'jószándékú' fórumtárs hónapok óta tartó kitartó lejárató tevékenysége jóvoltából alapból ellenséges velem szemben sokak hozzáállása, ez pedig rendszeresen szül felesleges, parttalan vitákat és kötözködést, személyeskedést.

    A nyafogás kritikát intézd inkább a popcornos fórumtársnak, én csak azt mondtam, hogy biztosan lehet javítani a hotspotokon, néhány terület faragásával. A feszültséggörbét is "hozzáértők" lőtték be, mégsem tűnik jónak az én 3600-osomon... :N Azt írtad valahol, mérnök vagy, így igazán tudhatnád, hogy egy mérnöknek ezerféle igény, köztük idő, pénz mentén kell keresni az optimumot... :U Hiába tudna pl. a layouter egy kevésbé meleg elrendezést, ha mondjuk 5%-al nagyobb csipméretet eredményezne, amire már nem bólint rá a menedzsment a gyártási költség és volumen miatt.

    "fingod nincs az egészről de okoskodni könnyű"
    Ezt az arrogáns, lekezelő, személyeskedő stílust viszont jó volna ha megtartanád magadnak, és visszatérni szakmai, érveken alapú beszélgetésre. :U Megy a nyafogás, ha érvelek, de közben állandóan belém van kötve, eléggé unalmas, főleg ez a flémelős vonal. :((

    (#25671) fudi2002: Az a szerencse, hogy ennyire tele vagytok színtiszta jóindulattal és kedvességgel.
    Akinek nem inge.... :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák