Új hozzászólás Aktív témák

  • Aljasvip

    senior tag

    válasz AtHoS #10039 üzenetére

    Szia!

    Mindkét esetben jól érted.
    Nálam a Valley két jelenet között drop-olt P7-ből akár P4-be (HBM órajelet 500MHz-re), ami egyrészt idegesített, másrészt nem tudtam hogy egy komolyabb gondnak a jele vagy csak "ez ilyen". Anthem-ben is folyamat visszavett a kártya, így az instabilitást akartam kihúzni minden esetben. (Ugye ha pl P5-öt nem bírja tartani, akkor drop lesz P4-re, ha ott is behal akkor az se jó még, hiába teszteltem ki... De ilyen szerencsére nem volt)

    Ezek inkább tapasztalatok, mintsem tények. Néztem a te értékeidet, próbáltam azt is alapul venni, de nekem nem volt stabil a kártya az általad írt órajel-feszültség párokon. A minőségbeli szórásban simán benne van, hogy te ennyivel többet nyertél a silicon lottery-n.

    Stabilitás tesztelesere mindenképp próbálj ki egy gépigényes multiplayer játékot (pl BFV vagy Anthem) 2-3 órát, saját tapasztalat szerint egy Singleplayer-t 4K-ban játszani (VRS-el, pl AC Odyssey) nem akkora terhelés - sajnos. Ha játék közben nem dobja el magát a driver, akkor tényleg stabil lesz.

    A hőmérsékletekre és venti beállításra nem tudok mit mondani, magadnak kell figyelni az értékeket .

Új hozzászólás Aktív témák