Új hozzászólás Aktív témák

  • killbull

    aktív tag

    válasz HSM #39237 üzenetére

    Nem érvelési hiba, leírja egy ember a tapasztalatait amire a fórum lenne való hogy összehozza az embereket egy témában, és jön az hogy a korlátolt ember befeszül mert nem azt olvassa amit a többség csinál.

    40 Watt, most ez komoly? Mit spórolsz rajta? Egynapi betevőt? Ez inkább ilyen megtudtam csinálni sikerélmény ami az egyén önértékelését erősíti hogy mekkora teljesítmény, gyakorlatban meg semmi. Gépvásárlás előtt veszel egy normális házat amin a videokártya mellet van közvetlen nyílás, a CPU mellett is ami már alap, és mondjuk vagy a ház elején vagy a tetején kihúzod olyan irányba hogy elvezesse, még csak a ház közelébe se legyen hogy ne szívja vissza a hőt. Problem solved, az még mindig problémásabb hogy feszengsz mikor állítódik el az alulfeszelés, akkor lenne értelme ha lenne egy BIOS a videokártyába amibe belelépsz és beállítod mint az alaplapnál hogy egyszer beállítod elmented és onnantól nem kell foglalkozni vele.

    Tapasztalatot írtam le amit megakartam másokkal is osztani, csak ugye jön valaki aki belém áll mert nem tudom biztos verte az apja kiskorába hogy így kell lereagálni, nem háborúzunk hanem tapasztalatokat osztunk meg egymás közt, ki így ki úgy, pont ettől jó a fórum hogy több irányból közelítheted meg a megoldást ami NEKED a legjobb. Én így más meg alulfeszel. 40W ok jó, ez hatalmas spórolás, nekem meg kb időpocsékolás mert rakok egy 8 as ventit 5 V on a kártya mellé azt kit érdekel, 78 fokon izzasztott kártya tesztekben és 70 fokot elérte maxba egész életébe mikor én használom.

    Ne vitázzunk mert full felesleges, szívesen olvasom mások megoldásait de értelmesen leírva.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák