Új hozzászólás Aktív témák

  • csiga8

    senior tag

    válasz lemusz #37642 üzenetére

    Értelek, de én sem számítottam "ekkora" javulásra. Furmark nincs a gépemen, az afterburner játék közben folyamatosan monitoroz. A kártya éhségét szépen vissza lehet fogni 110-120W környékére, de le is írtam, hogyan használom. Wattmanban az utolsó két érték 1300MHz/1070 mV, fix 60FPS.

    Kettő éves kártya, abból 1 évet bányában volt, ott meg ( normális, hűtött Rig-ben) nem melegszik túl, nem volt kikeményedve igazából sem a thermal pad, sem a paszta.

    A réztalp polírozása és a gyáritól jobb paszta jobb hővezető képességet adott. Érdemes megcsinálni.

    A kártyát ( komplett gépet) 3-4 havonta kompresszorral kifújom, évente egyszer szétszedem, ecsettel átporolom és úgy fújom ki kompresszorral.

    A kártyát nemrég, talán 1 hete fújtam át. Pasztázás előtt kíváncsiságból toltam egy kis BFV-t, majd utána is. Érdemesnek találtam a tapasztalatot megosztani, nem tesztelés miatt készült a pasztázás. Kb 1-1,5 óra az egész, a thermal pad méretre vágása a pöcsölős része a dolognak.

    Már egy órája megy a gép ( netezés, vidózás) de még mindig csak 33 C fok idle a kártya a korábbi 41 C helyett. ( 45 C fokig a venti nem indul) Szerintem ez elég informatív. ( jobb első sarok, AIDA)

Új hozzászólás Aktív témák