Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    válasz Casoli #31117 üzenetére

    Nem sima a kép úgy értem, nem laggol de mintha "húzná magát", érződik hogy nem folyik.

    Én semmi különbséget nem veszek észre ha ki vagy be van kapcsolva, a 40-50 fps ugyanúgy idegesítő és összehasonlíthatatlanul rosszabb a 100-hoz képest.

    Olyat is olvastam hogy be lehet állítani hánytól hány hz-ig legyen FS, de olyat sem látok sehol, sem a monitoromban (LG 34UC79G), sem a driverben.

    Ráguglizva sem találok semmit, mindenki szerint akkor működik ha a driverben látszik hogy be van kapcsolva, illetve a monitor menüjében. Tehát akkor nálam is működik, de ha ez ennyi akkor finoman szólva sem vagyok elragadtatva ettől a csúcsszupernek nevezett technológiától :N (mások szubjektív véleményének meg meg nem hiszek, csak a saját szememnek, hiszen sokak szerint a 25-30 fps is teljesen akadásmentes, ahogy régi középkategóriás android telefonok is sokak szerint teljesen lagmentesek voltak :D )

    Igen, ez a VSYNC amit írsz, a freesync meg ugyanezt tudja, csak nem a GPU-t igazítja a monitor képfrissítéséhez, hanem a monitor képfrissítése igazodik a GPU teljesítményéhez. Csak ezt jó lenne látni a gyakorlatban is, ha valahogy monitorozni tudnám a monitorom képfrissítését :)

Új hozzászólás Aktív témák