Új hozzászólás Aktív témák

  • szasanyi

    félisten

    válasz karesz501 #16211 üzenetére

    Great! Majd számolj be Ta mit tapasztalsz. :) Egy "problémás" körülményről be kell számolnom: az igaz, hogy a teljesítmény vezérlő +20% értékre növelése maximalizálta a kártya alapórajeles teljesítményét. Enélkül ti. 900-950 Mhz között ugrál a GPU órajele hiába folyamatosan 100% a terhelése, valamint lényeges közel 25% FPS növekedést hoz FC3 alatt. Mást nem néztem még.
    Cserébe megjön a kártya hangja! Venti fordulat 35-40% helyett 50% ahol már olyan hangja van mint az MSI TwinFrozr II/III hűtőjének. Hangosnak nem mondható, de nem is kimondottam halk mivel hallható zárt ház esetén is. Ezt most vettem észre, mert fejhallgatóban nem érzékeltem.

    [B]MOD - holnap letesztelem ezt nyitott ház mellett közelről, mert most jutott eszembe, hogy így egyszer már megtréfált... a VX450! Akkor egy ASUS GTX570 DCUII volt a gépben, és kb. 2 nap kellett míg rájöttem, hogynem a VGA hangosabb, hanem a teljesítmény felvétel átlépett egy határt, és az addig hangtalan VX450 tápom emiatt zajong, mivel jobban melegszik és felsrófolta a ventijét.

    [ Szerkesztve ]

    Nyugati az ország, de keletre tart. Már megint... Nálunk visszafelé jár az óra?

Új hozzászólás Aktív témák