Új hozzászólás Aktív témák

  • haly

    őstag

    Sziasztok!

    Csatlakoznék a klubhoz, egy ilyennel.
    Rendkívül meg vagyok elégedve a kártyával. Amint beraktam a gépbe, rögtön megkínáltam egy BF3-mal, és élsimítás, HBAO, meg motion blur nélkül ultrán megy átlag 80 fps-el a játék.
    Az egyetlen dolog amit észrevettem, hogy a proci az eddigi 50-60%-os kihasználtságról felugrott 80-90%-ra, annak ellenére, hogy 4.3GHz-en van járatva.
    Hangja egyébként a kártyának abszolút nincs. Egyetlen negatívumként a PCIe csatlakozók elhelyezését tudnám mondani. Az előző kártyámnál ez a kártya tövénél volt található, így aki kábel menedzsmentet szereti, nagyon szépen el tudta rendezni a PCIe csatit is. Itt azonban a kártya kifelé néző oldalán található, ráadásul kifelé fordul mindkét csatlakozó. Persze ez csak esztétikai apróság.
    Aki ilyen kártyát akar venni, annak bátran ajánlom, ugyanis baromira halk, és bitang erős. Egy öreg XFX 4850-et váltott le. Ez egy felszálló vadászgép hangját imitálta terhelés alatt, és teljesítményben a negyedét se tudta, mint ez a kártya. 4850-el BF3-ban 1280x768-ban, minden low-on átlag 40fps-em volt (csak, hogy érzékeltessem a különbséget.)
    Annak ellenére, hogy az ASUS kártya vásárlásának a fő szempontja a tuning volt, nem fogom még húzni, mivel nincs rá szükség. Egyrészt a proci így is 80-90%-on van, és a kártya is 80%-90% körül járkál, tehát pont párba vannak, másrészt mert a teljesítménye bőven elég az égvilágon mindenre. :K

    Bocsi a rövid kis regényért. :R

Új hozzászólás Aktív témák