Hirdetés
- Dark Souls sorozat
- PlayStation 5 Pro teszt
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Automobilista 2
- Battlefield 2042
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xbox Series X|S
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- PlayStation 5
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
Sziasztok!
olvastam már mindent, nem tudom eldönteni, hogy mi az igazság, ezért felteszem a kérdést?
7770 elegendő FULL HD felbontásra maximális képrészletességi beállítások mellett, DE élsímítás nélkül (vagy minimális élsimítással)? Esetleg a leg-GPU gyilkosabb effektek kikapcsolásával.
Még egy infó: NEM játszom multiplayer játékokkal..Azért kérdezem, mert szinte mindenhol élsimítással tesztelnek, de nekem ez nem annyira fontos feature, én megelégszem egy minimális élsimítással is, de minden textúrát lássak részletesen és nagy felbontással...
7770 mennyire tuningolható? Ez mennyit változtatna a FULL HD képességén?
Előre is köszönöm a válaszokat!
üdv
J. -
joysefke
veterán
Sziasztok!
aprón értelmes áron csak gigabyte 7770-es kártyát látok.
visszaolvastam kicsit és sok probléma volt a Giga 7770 OC Rev1-el.
ezek a hibák csupán a túl magas gyári OC miatt voltak, vagy volt más oka is?Mennyire ajánlott nem ajánlott Giga 7770-et venni?
üdv
J. -
joysefke
veterán
válasz westcoastog #2913 üzenetére
Szia!
köszi a hozzászólást!
Én nagyon halk gépet szeretnék építeni (értsd úgy, hogy olyan halk legyen mint egy halk laptop). Ennek érdekében vettem egy Fractal Design házat és hozzá egy Be quiet E9 tápot...Véleményem szerint a jobb hűtéssel rendelkező kártyák eleve többe kerülnek, de ez még nem jelenti azt, hogy tényleg olyan halkak, mint én szeretném: A videókártya ne legyen hangosabb, mint egy 800-on pörgő 12cm-es halk ház venti. Ennek tükrében úgy gondolom érdemes olcsóbb kártyát venni és az árkülönbözetnél egy kicsit többet rákölteni (apróban venném az egészet) egy olyan hűtésre ami keresztben nyeli le a legjobb gyárit is, illetve ha hangos lesz a ventije, akkor én tudok rá venni bármilyen 12cm-es ventit és nem vagyok meglőve egy hangossá vált egyedi ventivel. A saját hűtésemet pedig talán át tudnám vinni a következő kártyára is...
Megnézve az aprón az árakat, a giga elég olcsón van, utánna az Asus már lényegesen drágább. Az árkülönbségből kijönne egy használt VGA hűtő...
Ha Te nem így látod a dolgokat kérlek írd le a véleményedet!
J.
-
joysefke
veterán
Van itt aki Full HD-ban játszik?
Ha igen, esetleg leírhatná a tapasztalatait, hogy a maximális képrészletességi beállításokat (szűrők nélkül) mennyire tolerálja a kártya??
A multiplayer játékokat mint pl BF3 vegyük ki a képletből, mert nem érdekelnek. Brood war volt az utolsó multiplayer játékom..
J.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest