Új hozzászólás Aktív témák

  • Jakuskacsa

    senior tag

    válasz SECTORnooB #9226 üzenetére

    Sziasztok! Szolnokon is kb 50 egy albi, és a jelen helyzetben itt, csak az nem talál munkát aki nem akar. Mióta ideköltött az ipari parkban nem egy cég tette be a lábát, még egy targoncás béra sincs 180e nettó alatt. Szóval akár jól is lehet élni.
    Anno mikor ideköltöztem az Auchan-ban (anno cora) ban dolgoztam, ott mint osztályvezető kaptam 116e ft-t... szégyen volt, vezetői beosztással. Átmentem a Pennyhez boltvezetőnek ott rögtön ugrott 143 ra, majd kijöttem az ipari parkba egy családi céghez (5 éve) és már akkor is 180 at kaptam készhez... azótta eltelt 5 év, és évente 20 nettóval emelik a fizetésem, csak nem menjek el. + 13. és 14. havi fizu (ami több mint a nettóm), valamint évvégén van egy ingyenes wellnes hétvégém a családdal.
    Máshol is ugyanez van, beszéltem ismerőssel, targoncázik, sima mezei targoncás. 250 alap 2 műszak az igaz, de mellé választható 600e cafateria. És sosincs elég emberük. Erőssen elgondolkodtam azon, hogy átmegyek. (szinte ugyanaz a zsé + cafatéria) csak felelőség nuku... Elég volt már a vezető beosztásokból... utálok emberekkel foglalkozni, ott meg nem kell...

    [ Szerkesztve ]

    A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!

Új hozzászólás Aktív témák