Hirdetés
- Kulisszák mögötti videón a zenés Symphonia
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Half-Life 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Diablo IV
- War Thunder - MMO Combat Game
- EAFC 25
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Farming Simulator 25
- Call of Duty: Black Ops 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
válasz Plasticbomb #5029 üzenetére
Ahamm! Szóval nem lefolyik, hanem hidegebb/melegebb gőzként áramlik.
Nem árt, de megkérik az árát.
A Gigával én is megkerestem a minimumokat, sajnos nem lehetett olyan mélyre menni, mint nálad (1.365V Prime95 alatt, ebben már benne van a Load Line Calibration, ami nem esik tovább terheléskor), de így is jó 10 fokkal csökkent a hőmérséklete. A hibás lappal nem volt értelme kísérletezni, a másikkal nemrég értem haza, még nem tudtam sokat tesztelni, de 1-2 napon belül megnézem, hátha ezzel a lappal lejjebb lehet kicsit menni. (Lehet, most stabilabb a tápellátás, mert a Gigán a C6 ki-be kapcsolódása is kifogott. [Ez milyen már, hogy két VRM-hibás lapot fogok ki egymást után. Bár az egyiknek "segítettek". De legalább - remélhetőleg - ki lettek szórva a "piacról".])
Apropó, nálad vagy valakinél működik a K15TK teljes funkcionalitásban? (Angol verzió, hogy tudjuk is, mi mit jelent.) Tehát nem csak az, hogy beállítom a feszeket, amit Enabled nélkül is beállít, hanem a többi paraméter állítása, APM és turbó módok ki-be kapcsolása, stb. Nálam kilövi a turbót, ha Enabledre teszem magát a programot. (Egyébként reboot után is megmaradnak a feszbeállítások, anélkül, hogy újra el lenne indítva a program. Tehát ha túl alacsonyra megyünk, illetve túl nagy lépésben és már bootolni sem tud, kikapcs-bekapcs kell. Legalábbis a Gigánál így volt.)
[ Módosította: Karma ]
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Kaveri" APU topik
- FM2+ tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11.2 Radeon GPU
- Integrált PCIe 3.0 vezérlő
- DDR3-2133 RAM támogatás
- HSA / Mantle / TrueAudio
- Szorzózármentes "K" modellek
* Kaveri (Steamroller & GCN):
AMD Ax-7xx0