Új hozzászólás Aktív témák

  • arn

    félisten

    válasz FoxiestFox #99791 üzenetére

    a hangszorok levegot mozgatnak, annak van egy szukseglete, hogy milyen meretu dobozban mukodnek jol, a reflex meg a melyatvitelhez van illesztve. nincsenek illuzioim, hogy tul messzire mentek volna a tervezesben, de azert nah.

    amugy tamogatom a full retro setupot, ha van ra hely, de igazabol a highend crtd sem az a korai gagyi szint :) nalam es sok ismerosnel vmi regi hifin volt a gep, igy igazabol a bezs hangdobozkak sem feltetlenul hitelesek, az en fulemben sokkal inkabb a studiomonitorok hangja nosztalgikus, ez all kozel ahhoz, ahogy a 90es evekben hallottam a gust es a blastert.

    de jelenleg sokkal inkabb a helyhiany a single desktop az oka, hogy ugyanoda kell bekotnom a regi gepet meg a macbookot - mar gyujtottem par crtt, es van egy roland doboz is. persze ez jar nemi elonnyel is. az olednek sokkal jobb kepe van, es a studiomonitorok mellett a mixer halas dolog az osszevissza kimeno szintekhez, es a tobb forras osszemixelesehez (midi modulok).

    ha lesz nagyobb asztal, tuti berakom a crtt is, de lehet a kenyelmi faktor miatt maradok a modern frontendnel, mert eleg penge.

    [ Szerkesztve ]

    facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld

Új hozzászólás Aktív témák