Új hozzászólás Aktív témák

  • arn

    félisten

    regen a vga kartyak kimenete es a monitor hogy volt egymashoz illesztve? osscn (is) lehet allitani egy csomo mindent a jel mintavetelezesnel, amire en nagyon nem emlekszem, hogy korabban monitornal lehetett hasonlot. ennek hatasa eleg jol latszik az oled kimenten, pl ha nem teljesen tiszta nemi kalibracioval helyrebillen.

    vision968 => 640x400as profilt hasznaltam 13h es karakteres modhoz sima 180 fokos mintavetelezes, par pixellel kellett eltolni. mongy ez az egyik legjobb analog kimenetu kartyam.

    wd90c33 => 640x400on csikos a kep karakteres modban (et4000en lattam hasonlot, csak tftn nem tudtam ezt allitani), 720x400as parameterekkel 90 fokra allitva valt jova a kep, 640x480nal is 90 fokra kellett allitani a mintavetelezesi fazist, amugy kicsit szellemkepes volt. igy viszont penge kepe lett.

    csak ugy felmerult bennem, hogy nem ezek a finomhangolas beli kulonbsegek hoztak nagyobb kimenet beli kulonbseget?

    lehet tenyleg kellene csinalni egy adatbazist erre ajanlott parameterekkel, mert ugyan nagyjabol kovetik a szabvanyt, de kisebb nagyobb elteresek vannak.

    facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld

Új hozzászólás Aktív témák